فرشته_بانو مدیر عضویت: 1395/08/12 تعداد پست: 690 عنوان واسه چشم روشنی نی نی داداشم چی بخرم🙄 | مشاهده متن کامل بحث + 9805 بازدید | 69 پست نه که دارم عمه میشم و قراره یه عمر همه عالم و آدم قربون صدقه م برن😄😂، میخوام واسه چشم روشنی یچیز خوب بخرم پیشنهاد بدین🙄😁😁نی نیشونم دختره ایشالا😍 قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍 1397/03/22 | 01:29 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حسینم95 عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 3249 خداحفظت کنه که انقد مهربونی فدات عزیزم پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟
مهساخانم عضویت: 1396/04/07 تعداد پست: 1526 ااا ببخشید ولی دخترونه نیست؟؟؟؟؟ نمیدونم .تو شهر ما براهمه نوزادا از اینا میخرن دخترو پسرم نداره..ولی این که طلا مختص دختره قبول دارمولی همه نوزادا دستشونه بخاطر این منم برا بچه هام خریدم هرچه دلم خواست نه آن میشود؛هرچه خداخواست همان میشود
selena74 عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 2044 نمیدونم .تو شهر ما براهمه نوزادا از اینا میخرن دخترو پسرم نداره.. ولی این که طلا مختص دختره قبول دا ... چه جالب نمیدونستم.ولی خوشگله مبارکش باشه انشالا صالح بزرگ بشه عزیز😊😊
مهساخانم عضویت: 1396/04/07 تعداد پست: 1526 چه جالب نمیدونستم. ولی خوشگله مبارکش باشه انشالا صالح بزرگ بشه عزیز😊😊 ممنون عزیزم.اسمشو روش حک کردم که یوقت فکر نکنن مال دخترمو دستش کردم دراین حد واجبه توشهر ما که همه نوزادا داشته باشن.😁 هرچه دلم خواست نه آن میشود؛هرچه خداخواست همان میشود
فرشته_بانو مدیر استارتر عضویت: 1395/08/12 تعداد پست: 690 چن قیمت میخای بدی؟؟؟ مطمئنا کمتر از ۱۰۰-۱۵۰-۲۰۰ نمیشه قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍
فرشته_بانو مدیر استارتر عضویت: 1395/08/12 تعداد پست: 690 چن قیمت میخای بدی؟؟؟ یچی میخوام که خیلی خاص باشه🙄😕 قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍
فرشته_بانو مدیر استارتر عضویت: 1395/08/12 تعداد پست: 690 من برا دختر خواهرم اون هفته به دنیا اومد زنجیرپلاک خریدم شد ۷۰۰ چقدر گرون 😟 طلاهم خیلی گرونهتو این وضع اقتصادی مملکت چطوری طلا بخریم😓😣 قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍
فرشته_بانو مدیر استارتر عضویت: 1395/08/12 تعداد پست: 690 مجردی یا متاهل؟ مجردم قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍
فرشته_بانو مدیر استارتر عضویت: 1395/08/12 تعداد پست: 690 هیچی😆 😆😆اتفاقا برعکس همچین چیزی میخام بگیرم فک و فامیل زن داداشه چشاشون بیفته بیرون😏😏داداشم بچه بامعرفتیه حقشه برا بچش سنگ تموم بذاریم قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍
فرشته_بانو مدیر استارتر عضویت: 1395/08/12 تعداد پست: 690 گوشواره بخر براش.من گوشواره ای ک عمه ام برام خریده بودو هنوز دارم ک بدم ب نی نی خودم. ای جوونمتو دلم ذوق کردم یهو😍😂😂مامان بچه ما خاره :/ قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍
فرشته_بانو مدیر استارتر عضویت: 1395/08/12 تعداد پست: 690 یه نیم ست گوگولی سبک یا دستبند طلا یا انگشتر طلا. یا پول بذار تو پاکت یا براش حساب باز کن. دیگه ه ... ممنونم عزییزم😍❤ قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍
فرشته_بانو مدیر استارتر عضویت: 1395/08/12 تعداد پست: 690 ای جان نی نی داداش منم اواسط تیر میاد دخمله اولین باره عمه شدم🙂 کادو هم تو فکر دستبندم اسمشم بدم ر ... منم آبان ایشالا میاد نی نیمونمنم اولین باره عمه میشم😍فکر خوبیه ولی بچه ما هنوز اسمش مشخص نیست😕باید صبر کنم تا اسمشو انتخاب کنن ایشالا یکمم طلا قیمتش بیاد پایین قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍
فرشته_بانو مدیر استارتر عضویت: 1395/08/12 تعداد پست: 690 دو طرف لوپشو ببوس بلندبگو همینکه عمه ی مثل من داری خودش بهترین هدیه هست😂😂🤣🤣 فاتحه 😄😄😄برمنکرش لعنت🤗😂😂 قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍
فرشته_بانو مدیر استارتر عضویت: 1395/08/12 تعداد پست: 690 واس بچه خودت چی دادن 😆والا ما فعلا شوهرشو بیاریم تا وقت بچش برسه 😄 قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍