2777
2789
عنوان

واسه چشم روشنی نی نی داداشم چی بخرم🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 9805 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که خونواده شوهرم هیچی نخریدن هیچکدومشون بچم نوه اولشون بود همش میگفتن فعلا پول نداریم بعدمیدیدم م ...

چه خسیس 

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

بستگی داره که چقد بخای هزینه کنی 

اگه میخای طلا بگیری میشه یه گردنبند ظریف بگیری

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

پدرشوهرمن صدتومن داد. برادرشوهرام هیچی. خواهرشوهرام یکیش 50یکیش یه کیسه برنج محسن خاک توسرهمشون بجزپدرشوهرم

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 
شانس ما که شد دختر دارشدیم هیشکی بلد نبود که طلا بگیره ولی برای دختر خودشون همه چی رو بلدن

آره والا من حتی تودوران عقدم واسم کم گذاشتن بهونشون این بود ک مادفعه اولمون بوده عروس آوردیم هیچی بلدنبودیم ولی نوبت دخترشون ک شد دومادشونو مجبور کردن همه چی بگیره دخترشون ک میومد خونشون کلی واسش خرید میکردن اما واس پسرمن یه بستنی هم نمیخریدن پدرشوهرم ازبیرون ک میومد واس دخترکوچیکش خوراکی میخرید ولی واس پسرمن نه

پدرشوهرمن صدتومن داد. برادرشوهرام هیچی. خواهرشوهرام یکیش 50یکیش یه کیسه برنج محسن خاک توسرهمشون بجزپ ...

اون صد تومن همچين زياد نبود😂😂

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
اون صد تومن همچين زياد نبود😂😂

برای صدتومن نمیگم که عزیزم. چون پدرشوهرمه دلم نمیادبگم خاک توسرش. هرچندکه هرچی بدی تودنیابودبهمون کرد

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟