2777
2789
عنوان

عاقل ها بیان کمک لطفا

107 بازدید | 24 پست

اگه یه مرد شدیدا پولدار و به شدت مهربون و آروم و خیلی متشخص همسن پدرتون بهتون بگه کاش یا تو زودتر به دنیا میومدی یا من توی دوره ای به دنیا میومدم که میتونستم تو رو زودتر پیدا کنم این حرف رو بهتون میزد چه واکنشی نشون میدادید؟

این حرف رو نادیده می‌گرفتید و واکنشی نشون نمیدادید و این حرف رو همون جا خاک می‌کردید 

یا به زن طرف که به شدت سلیطه هست میگفتید 

من الان تو یه مهمونی هستم که مجبورم این آقا رو تحمل کنم و این دورهمی تا فردا شب ادامه داره 

از طرفی شما هم اصلا کلا مهمونی و دفعه های قبل اصلا با این آقا همکلام نشده باشید و حتی مستقیم به صورتش نگاه نکردید ولی الان دو روزه همش حس میکنید زیر نگاه های این آقا هستید و بعد هم توی بالکن وقتی شما دارید به پسرتون غذا می دید این آقا به بهونه سیگار کشیدن این حرفا رو بیاد بهتون بزنه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

من بودم همونجا میریدم بهش

نمیشد اونجا جواب بدم چون پنجره روی بالکن باز بود و ممکن بود با یه رفتار نسنجیده از جانب من بشه آش نخورده و دهن سوخته من فقط اونجا رو ترک کردم برگشتم پیش بقیه ولی خیلی اعصابم خورد شد 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر داری؟

اره  دوتا هم بچه دارم 

اصلا از این آقا این انتظار رو نداشتم از نظرم خیلی آدم خوبی بود کلا یه دفعه با این حرکت بهم ریختم پسرش همسن منه 

کلا خودمو میزنم به اون راه وتموم میشه میره

منم فقط اون محیط رو ترک کردم و برگشتم پیش شوهرم اما از نگاه هاش داره حالم بد میشه از طرفی ما زنها خیلی حواسمون هست میترسم زنش متوجه نگاه های شوهرش بشه اصلا دلم نمیخاد همجنس من از بودن من تو اون جمع احساس خطر کنه 

ب زنش نگو ولی تا میتونی تا فرداشب دورترین فاصله رو باهاش حفظ کن هرکاری کن تا نتونه نزدیک بشه دیگم هچ ...

خودم دلم میخواد خستگی رو بهانه کنم و صبح زود فقط برگردم خونمون 

دلم خیلی گرفت از وقاحت آدما 

زن به اون خوشگلی و با کمالاتی داره چرا چشم آدما سیر نمیشه چرا طمع دارن چرا فکر میکنن حالا که پول و قیافه و هیکل دارن میتونن همه چیز رو به دست بیارن

منم فقط اون محیط رو ترک کردم و برگشتم پیش شوهرم اما از نگاه هاش داره حالم بد میشه از طرفی ما زنها خی ...

من برام چنبار پیش اومده جوری خودمو زدم به اون راه که خودمم باورم میشد هیچی نبوده