2777
2789
عنوان

عوارض زایمان طبیعی و سزارین

1757 بازدید | 33 پست

سلام امکانش هست در مورد عوارض و معایب هر کدوم از انواع زایمان ها توضیح بدید مثلا اینکه میگن با سزارین باید سوند وصل بشه . 

ممنون میشم 

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دعوا ميشه😕😕

بنظر من و زنداييمو خالم سزارين بهتر از طبيعيه

هم بخيه هاش زودتر خوب ميشه هم درد و استرسش كمتره

اينكه ميگن هفت لايه پاره ميكنن هم افسانس

تو طبيعيم اون پايينو هفت لايه پاره ميكنن

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه
الان دعوا ميشه😕😕 بنظر من و زنداييمو خالم سزارين بهتر از طبيعيه هم بخيه هاش زودتر خوب ميشه هم درد ...

خخخ...پس چند لایه پاره میکنن دکتر؟

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
چرا،همه میگن وصل میکنن

دیدا وصل نمیکنن خودم.زن داداشم.خخواهر شوهرام وصل نکردن ولی خالم را وصل کردند خالم رفت دولتی بقیه رفتنیم خصوصی

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.

سز بودم سوند نداشتم راضی بودم.خب سز ی نوع عمل هستش مثل عملا دیگه ک رو پیرو جوون انجام میشه کلا زایمان ب حساب نمیاد

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
الان دعوا ميشه😕😕 بنظر من و زنداييمو خالم سزارين بهتر از طبيعيه هم بخيه هاش زودتر خوب ميشه هم درد ...

منم سر عمل آپاندیسم بهم گفتن ۷ لایه از بدنت رو بریدن ، خب فکر کن چه حالی ادم پیدا میکنه 

ان شاءالله دعوا نمیشه 😉

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

ببين من تو شركت باند و گاز كار ميكردم يه كيسه نخي هايي هست ميذارن موقع برش سزارين كه خون جمع كنه بعد از دست كارگرها ميوفتاد از ترسشون كه از حقوقشون كم نشه با كلي خاك ميذاشتن تو بسته ها خوب معلومه اينها بعد ضررشو نشون ميده

خدایا دوست داریم