2777
2789

چرا نشه من از ازدواجم بی نهایت راضیم صد بار دیگه برگردم عقب بازم انتخابش میکنم

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی

من شوهرم

خوش اخلاقه

صبوره

دلسوزه

معتاد نیس

دست بزن نداره

مهربونه

خوشگله

خوش هیکله

اجتماعیه

زحمت کشه

خونواده دوسته

و...

فقط و فقط پول نداره😂😆

نه خونه داریم ن ماشین😒

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم  خوش اخلاقه  صبوره دلسوزه معتاد نیس دست بزن نداره مهربونه خوشگله خوش هیکل ...

راضي هستى؟؟

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!
من شوهرم  خوش اخلاقه  صبوره دلسوزه معتاد نیس دست بزن نداره مهربونه خوشگله خوش هیکل ...

میخواستم بگم کریستین رونالدوعه شوهرت.که یهو به آخرش رسیدم😐

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
خب الان راضي هستي؟شرايط سختي نداري؟

نه دیگه کرایه نشینیم 

با یه موتو داغون میریم اینطرف و اونطرف 

حدود ۷ ماهم هس گردش نرفتم😓

ولی خوب میگم همیشه که اینجور نیس

شوهرمم تلاش خودشو میکنه

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍

خب بستگی داره طرفت سنش چقدر باشه اگه کم سن باشه قطعا سخته ولی اگه بالای سی سال باشه حداقل ها داره دیگه

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....