2777
2789
عنوان

كيا اقدامن برا ني ني دوم 👩‍👧‍👧بيايد با هم باشيم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 48 پست

من 32سالمه پسرمم دوماه دیگه یازده سالش میشه منتها الان یکسال اقدامم دومیم نمیشه

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
پس ما تقريبا مثل هميم به نظر من كه دير به فكر افتاديم اما هر چي خدا بخواد

من شوهرم میگه نه بچه دوم نمیخوام اما خودم دوست دارم قرص ال دی میخورم دختر عمو میگه شوهرتو گولش بزن بگو قرص میخورم اما نخور حامله ک بشی دیگ نمیتونه کاری کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم خودم هم شوهرم هم پسرم خیلی دلمون یه دختر میخواد .البته الان به پسر هموراضی شدم ولی انگار شدنی نیست

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
من شوهرم میگه نه بچه دوم نمیخوام اما خودم دوست دارم قرص ال دی میخورم دختر عمو میگه شوهرتو گولش بزن ب ...

آره خب اينم فكر خوبيه الان داره دير ميشه ديگه دست بجنبون

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا
نه بابا خدا نكنه دكتر رفتي ؟

بله یبار هم ای یو ای کردم ولی نشد.خیلی هزینه های درمانش زیاده .انقدی که ترجیح میدم نرم دکتر.ولی با این حال سه دوره درمانی گذروندیم ولی بیفایده بود.شوهرم سرعت و تعداد  اسپرمش کمه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
هم خودم هم شوهرم هم پسرم خیلی دلمون یه دختر میخواد .البته الان به پسر هموراضی شدم ولی انگار شدنی نیس ...

منم دختر ميخوام اما بازم ميگم هر چي خدا بده فقط سالم باشه

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا
سلام،منم 27سالمه،دخترم دوسال و شش ماهه دلم بچه دوم میخواد اما دودمان چون حاملگی سخت و زایمان بسیار ...

دو دل نباش عزيزم ان شاالله اين دفعه حاملگيت خوبه 

سلام،منم 27سالمه،دخترم دوسال و شش ماهه

دلم بچه دوم میخواد اما دودلم

چون حاملگی سخت و زایمان بسیار بدی داشتم

اما دخترمم خیلی تنهاس

در دلم جایی برا هیچ کس غیراز تو نیست.....گاه یک دنیا فقط با یک نفر پر میشود...
بله یبار هم ای یو ای کردم ولی نشد.خیلی هزینه های درمانش زیاده .انقدی که ترجیح میدم نرم دکتر.ولی با ا ...

بچه اولت رو راحت باردار شدي ؟

راستي دخترت نميگه بچه بيار ؟

میگه بیار آنقدر بچه های اینو اون و بغل میکنه میگه نی نی دوست دارم همه بهم میگن بیار منم بین دو راهی موندم راستش بخوای شوهرم عصبیه خیلی پرخاشگره واسه همین میترسم

من 32سالمه پسرمم دوماه دیگه یازده سالش میشه منتها الان یکسال اقدامم دومیم نمیشه

چرا نشده ؟ دكتر رفتي ؟ اولي رو راحت باردار شدي ؟

میگه بیار آنقدر بچه های اینو اون و بغل میکنه میگه نی نی دوست دارم همه بهم میگن بیار منم بین دو راهی ...

آهان پس به خاطر اخلاق شوهرت دو دلي