2777
2789

❤️من ٣١ سالمه و پسرم ٩ سالشه دي ماه رفتم دكتر تا اقدام رو شروع كنم گفت همه چيت خوبه اما هنوز باردار نشدم البته تو اين چند ماه اقدامامون پشت هم نبوده بعضي وقتا بوده چون شوهرم هنوز كامل راضي نبود ولي ماه پيش اقدام داشتيم كه نشد اين ماهم داشتم ببينيم خدا چي ميخواد❤️ 

شما هم خودتونو معرفي كنيد چند سالتونه چند ماهه اقدامين 😘😘

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا
منم میخواهم اقدام کنم اما هنوز دو دلم گفتم شیش ماه دیگه که نیمه دومی بشه

بچه اولت چند سالشه ؟

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دخترم سه سالشه میخوام آخر تابستون اقدام کنم اما خیلی خیلی دو دلم

دخترت خودش غذاشو میخوره؟

شیطونه یا آروم؟

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
منم دخترم سه سالشه میخوام آخر تابستون اقدام کنم اما خیلی خیلی دو دلم

واي چه خوب كه سه سالشه ميخواين يكي ديگه بيارين من از چهار سالگي پسرم هي گفتم يكي ديگه بياريم شوهرم قبول نميكرد تا الان كه بزرگ شده هميشه هم ميگه خواهر ميخوام

منم 30سالمه دخترم 10سالشه دوست دارم بچه دوم اما دودلم 

پس ما تقريبا مثل هميم به نظر من كه دير به فكر افتاديم اما هر چي خدا بخواد

منم 30سالمه دخترم 10سالشه دوست دارم بچه دوم اما دودلم 

راستي دخترت نميگه بچه بيار ؟

منم پسرم 8 سالشه از پنج سالگی تو اقدامم یبار سقط داشتم بعد از اونم اقدامهام بی فایده بود

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

فکر کنم نازا شدم😐

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
زود نيست ؟ بچت اذيت نمي كنه ؟

آره اذیت میکنه ولی خیلی تنهاس

هیچ بچه ای دور و برمون نیس

منکه میخام یکی بیارم زودتر باشه ک با هم بزرگ شن

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”