2777
2789
عنوان

بهترین کیت تخمک گذاری چیه? و قیمت?

13509 بازدید | 44 پست

من از شب 3 پری کلومیفن خوردم و دیروز و امروز امپولhmgزدم و امروز روز 9 دوره ام هست باید از کی شروع به گذاشتن کیت کنم? 

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
از روز ۱۰ اُم شروع کن عزیزم ولی دکترم گفت کیت چرت و پرت میگه؛ اعتباری نداره...

به منم گفت تو که تخمک گذاری نداری ولی خیلیا استفاده کردن و نتیجه گرفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به منم گفت تو که تخمک گذاری نداری ولی خیلیا استفاده کردن و نتیجه گرفتن

گلم اونایی ک هیییییچ مشکلی ندارن و پری هاشون منظمه و تخمک گذاری دارن  اگه استفاده کنن جواب میده.

ماهایی ک مشکل داریم، چون هورمونامون همیشه بهم ریخته ست جواب نمیده فدات شم. من خودم ی سری استفاده کردم اولاش کمرنگ بود بعد  چندروز پشت سرهم خط دومش پررنگ شده بود و اصن کمرنگ نمیشد.

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

عزیزم شما از دو روز بعد پاکی پریود اقدام بکن، کاری به کیت نداشته باش، البته کیت رو برای دل خودت بذار از همین امروز هر زمان دوخط پررنگ بشه معنیش اینه که تخمک گذاریت نزدیکه. 

ولی شما یک شب در میون اقدامتو بکن.

دکترت هم خیلی ببخشید بیخود گفته

خداااااا

فقط خدا بخواد در عین ناباوری باردار میشی.

به فولیکول به تخمک به هیچی کار نداشته باش.

انقدر بودن که ناامیدشون کردن و باردار شدن

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم. 
از کجا بفهمیم تخمک گذاری داریم یا نه من پریود میشم ولی نامنظمه یعنی تخمک گذاری ندارم؟

معلوم نیست ک گلم. با این حال ممکنه بیشتر وقتا تخمک گذاری نداشته باشی. شما احتمال زیاد تنبلی تخمدان داری.

دکتر رفتی؟

گلم اونایی ک هیییییچ مشکلی ندارن و پری هاشون منظمه و تخمک گذاری دارن  اگه استفاده کنن جواب میده ...

اخه میخوام همه رو امتحان کنم تا شانسم از دست نره.نمیدونم کی تخمک ازاد میشه بیشتر استرس دارم که بدتر میکنه حالمو.واقعا مثل یه ادم سردرگم شدم.اینجوری که شانسی باشه خدا میدونه کی باردار بشم.  

معلوم نیست ک گلم. با این حال ممکنه بیشتر وقتا تخمک گذاری نداشته باشی. شما احتمال زیاد تنبلی تخمدان د ...

اره تنبلی دارم مجردیم خیلی میرفتم

الان دیگه نه و بدون زیر نظر پزشک بودن ۷ ماهه اقدامم

حالا میگم اصلا نکنه تخمک گذاری ندارم که هفت ماهه نتیجه ندیدم

اخه میخوام همه رو امتحان کنم تا شانسم از دست نره.نمیدونم کی تخمک ازاد میشه بیشتر استرس دارم که بدتر ...

گل قشنگم انقد ک تو استرس و نگرانی بی مورد داری، خودش مانع باردار شدنت میشه. بیخیال باش.

بعد از پاک شدن پریت، یک شب درمیون اقدام کن تاااااا پریود بعدیت. این دیگه کیت نمیخواد ک! 😉

اره تنبلی دارم مجردیم خیلی میرفتم الان دیگه نه و بدون زیر نظر پزشک بودن ۷ ماهه اقدامم حالا میگم اص ...

آره دیگه گلم حتماً همینطوره.

باید بری دکتر و با کمک دارو باردار بشی.

چون ماهایی ک تنبلی داریم، همینجوری تخمک نداریم. باید دارو مصرف کنیم تا تخمدانامون فعال بشن تا تخمک بسازن.

عزیزم شما از دو روز بعد پاکی پریود اقدام بکن، کاری به کیت نداشته باش، البته کیت رو برای دل خودت بذار ...

ممنونم بابت دلگرمیت.

گل قشنگم انقد ک تو استرس و نگرانی بی مورد داری، خودش مانع باردار شدنت میشه. بیخیال باش. بعد از پاک ...

اوکی.حتما.اخه ماه های قبل بعد پری هر روز رابطه داشتم ولی نتیجه نداد.حتی تا 2 ساعت بلند نمیشدم از جام و پاهانو بالا میگرفتم

لبخند جون واقعا ماشاالله داری.خیلی زیبا صحبت میکتی و لحنت آرامش بخشه.شوهرم که گفت بی خیال بچه شده شد شد نشد نشد.منم میخوام بی خیال بشم شاید اینجوری جواب داد!