2777
2789
عنوان

بهترین کیت تخمک گذاری چیه? و قیمت?

| مشاهده متن کامل بحث + 13517 بازدید | 44 پست
اوکی.حتما.اخه ماه های قبل بعد پری هر روز رابطه داشتم ولی نتیجه نداد.حتی تا 2 ساعت بلند نمیشدم از جام ...

عزیزم اون ماه‌های قبلم داروهای محرک تخمدان مصرف میکردی؟

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
لبخند جون واقعا ماشاالله داری.خیلی زیبا صحبت میکتی و لحنت آرامش بخشه.شوهرم که گفت بی خیال بچه شده شد ...

الهی فدات شم 😘❤ مرسی عزیزدلم لطف داری ب من 😻💐

آره هرچی بیخیال تر باشی بهتره. چند وقته منتظری مگه گلم؟

من یک ساله منتظرم. شوهر منم قبلاً میگفت ولش کنا بچه چیه آخه، نیاوردی هم مهم نیست. ولی تازگیا همش بهم میگه تو نمیخوای برامون ی نی نی بیاری؟؟ بعد من کلی شرمنده‌ش میشم  😔💔 همه دوستاش بچه دارن. دلش میخواد دیگه... 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون ماه‌های قبلم داروهای محرک تخمدان مصرف میکردی؟

اره ماه اول لتروفم و دگزا و اووبست و دو تا امپول hcg زدم و نشد شوهرم گفت نرو دو ماه اقدام میکنیم اگه نشد دوباره برو دکتر تا این ماه رفتم کلومیفن و متفورمین و hmg داد.صبح هم باید برم سونو داخلی

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
الهی فدات شم 😘❤ مرسی عزیزدلم لطف داری ب من 😻💐 آره هرچی بیخیال تر باشی بهتره. چند وقته منتظری مگه ...

خدا نکنه.خواهش حقیقته که گفتم.

شوهر منم بخاطر روحیه حساسم میگه اصلا نمیخوام هر کسی هم میپرسه میگه نمیخوام.ولی میدونم دلش میخواد چون خیلی بچه ه رو دوست داره

اره ماه اول لتروفم و دگزا و اووبست و دو تا امپول hcg زدم و نشد شوهرم گفت نرو دو ماه اقدام میکنیم اگه ...

ی چیزی بگم گلم

تو باید فعالیت زیاد داشته باشی.

ورزش و کاهش وزن خیلی تاثیر میذاره رو عملکرد تخمدانها.

وگرنه کیلو کیلو هم دارو بخوری تاثیری نداره...

منم اسفندماه بود دکترم بهم کلومیفن و دگزامتازون و آمپول سینال اف داد. تعدادشون خیلی بود. همه رو زدم و خوردم.

اما تاثیر نذاشت. چون وزنم بالا بود. الان دیگه روو کردم ب رژیم و کاهش وزن. بعد ماه رمضونم میرم باشگاه و در کنارش داروها رو هم مصرف میکنم تا تاثیر بذاره. راه درستش اینه.

ی چیزی بگم گلم تو باید فعالیت زیاد داشته باشی. ورزش و کاهش وزن خیلی تاثیر میذاره رو عملکرد تخمدانه ...

منم سعی کردم کمتر بخورم بیشتر تحرک داشته باشمروزی نیم ساعت ورزش یا رقص تند یعنی هر جور جنگولک بازی و بپر بپر انجام میدم.من فک کنم 58 کیلو ام

منم سعی کردم کمتر بخورم بیشتر تحرک داشته باشمروزی نیم ساعت ورزش یا رقص تند یعنی هر جور جنگولک بازی و ...

وزنت ک خیلی خوبه . خوش ب حالت 😻

آفرین. همینجوری ادامه بده انشاالله ک زود نتیجه میگیری و مامان میشی 😍😘❤

از کجا فهمیدی تنبلی داری ?

پریودیام دیر به دیر بود و یه بار دوماه نشدم رفتم دکتر سونو نوشت گفت تنبلی داری و ماما هم گفت تخمدونات پر از کیسته.و دکتر برا بارداری شروع کرد به دادن دارو

خدا نکنه.خواهش حقیقته که گفتم. شوهر منم بخاطر روحیه حساسم میگه اصلا نمیخوام هر کسی هم میپرسه میگه ن ...

عزیزمی 😘❤

ای جانم... ایشالا ک بزودی زود ی نی نی ناز و خوشگل و تپل مپل براش میاری 😻💐

وزنت ک خیلی خوبه . خوش ب حالت 😻 آفرین. همینجوری ادامه بده انشاالله ک زود نتیجه میگیری و مامان میشی ...

انشاالله به دعای خیر شما.انشاالله حضرت فاطمه رو سر همه ی منتظرا دست بکشه و مادر بشن.ولی من امیدمو از دست نمیدم و تلاش میکنم.