2777
2789
عنوان

بارداری ودردسر های ان😔😔

443 بازدید | 45 پست

خانما واقعا افسردگی گرفتم هربار که میرم دکتر ازمایش یه چیزی نمایان میشه.کم کاری تیرویید دارم هر روز باید یه دونه قرص رو بخورم.قبل بارداری فشارم 10بود امروز فشارمو گرفت 13بود بهم اسپرین80داد با قرص flexanگریه داره اینهمه قرص رو بخوری حالت تهوع هم بماند ...پنج ماه پیش یه سقط داشتم.الان رفتم بالااوردم معدرت میخوام البته.کلا تو دهنم تلخ شد فک کنم ماله قرصاص.من هنوز اول راه هستمو اینجور برام پیش اومده....😔😔😔😔یعنی میشه به سلامت 9ماه بگذره

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏

همه اینها که گفتی من هستم که😅😅

بی تحرک نباش 

برای سردردت گلاب بو کن

اگر بالای سه ماه هستی چای دارچین بخور 

نمک رو حذف کن 

شیرینی هم همینطور 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله به سلامت بگذرونی عزیزم ناشکری نکن به مامانایی فک کن مثه من که مثلا دوقلودارم ازاول همه اینا دوبرابر میشه تازه دوختن دهانه رحم تازه همش فک کنی ایا سالم بدنیامیان یانه

توکلت به خدا باشه عزیزم مام این سختی ها رو کشیدیم ایشالا به سلامتی با نی نی چشم تو چشم شدی همه سختیا یادت میره فقط به خودت برس 

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

عزیزم نی نی تو بسپار به خدا .. استرس نداشته باش . رژیم غذایی تو رعایت کن ‌. نمک نخور  خوب استراحت کن . این مشکلاتی که برات پیش اومده مشکلات شایع بارداریه نگران نباش . انشاالله به سلامتی به دنیا بیاد 

اووووووو چ زود جا زدی . برو خداروشکر کن مشکلت فقط همینه . جای من و دیگران بودی ک روزی ی پلاستیک بزرگ قرص میخوریم با هزار جور درد و استرس و نگرانی از سقط و سالم بودن بچه چیکار میکردی

مینا قری هستم
همه اینها که گفتی من هستم که😅😅 بی تحرک نباش  برای سردردت گلاب بو کن اگر بالای سه ماه هستی ...

عزیزم فعلا هفت هفته و چها روزم این حجم از قرص رو استفاده میکنم خدا کمک کنه بهم دردای دیگه بهم نپبچه😔چیکار کنم تو بارداری قند و فشار وچربی واینا نره بالا؟فقط نمک نخورم؟باشیرینی؟

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏

استارتر من اشتباه متوجه شدم فکر کردم میگی سردرد داری

به هرشکل چی دارچین و استشمام بوی گلاب مربوط به سردرده 

در ضمن بارداری با همین سختیهاشم زیباست 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.