خانما واقعا افسردگی گرفتم هربار که میرم دکتر ازمایش یه چیزی نمایان میشه.کم کاری تیرویید دارم هر روز باید یه دونه قرص رو بخورم.قبل بارداری فشارم 10بود امروز فشارمو گرفت 13بود بهم اسپرین80داد با قرص flexanگریه داره اینهمه قرص رو بخوری حالت تهوع هم بماند ...پنج ماه پیش یه سقط داشتم.الان رفتم بالااوردم معدرت میخوام البته.کلا تو دهنم تلخ شد فک کنم ماله قرصاص.من هنوز اول راه هستمو اینجور برام پیش اومده....😔😔😔😔یعنی میشه به سلامت 9ماه بگذره
خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏
منم الان اونطوریم کارم شده گریه و نا امیدی چکار کنم خدایا
به خودت روحیه بده و قران بخون من هر روز سوره یاسین میخوندم براقلب بچه .این چیزا فقط ارومم میکنه.سه ماه اول به سلامتی بگدره دیگه خطر سقط میاد پایین.انشالا خدا دلمون رو شاد میکنه و بچه رو سالم میزاره بغلمون
خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به خودت روحیه بده و قران بخون من هر روز سوره یاسین میخوندم براقلب بچه .این چیزا فقط ارومم میکنه.سه م ...
باشه میخونم خیلی روزای سختیه ساعت ها ب سختی میگذره چه برسه ب روزها دلم میخاد برم بیرون پیاده روی ولی از این کمر درد و دلدرد میترسم کار دستم بده چند روزه از خونه بیرون نرفتم خیلی حاله زار و بدی دارم من شمارو دعا میکنم توروخدا شمام منو دعا کن دعا در حق همدیگه خیلی خوب براورده میشه
دستم ب آسمانت نمیرسد.. اما یقین دارم رحمت تو ب تمام زمین میرسد....