2777
2789
عنوان

بارداری ودردسر های ان😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 45 پست
منم الان اونطوریم کارم شده گریه و نا امیدی چکار کنم خدایا

به خودت روحیه بده و قران بخون من هر روز سوره یاسین میخوندم براقلب بچه .این چیزا فقط ارومم میکنه.سه ماه اول به سلامتی بگدره دیگه خطر سقط میاد پایین.انشالا خدا دلمون رو شاد میکنه و بچه رو سالم میزاره بغلمون

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من دم عید بود که از چهارپایه افتادم زیادم محکم نبود ولی دو سه ساعت بعدش ب خونریزی شدید افتادم ...

نگران نباش بارداری بی خطری رو پشت سر میزاری انشالا

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏
به خودت روحیه بده و قران بخون من هر روز سوره یاسین میخوندم براقلب بچه .این چیزا فقط ارومم میکنه.سه م ...

باشه میخونم خیلی روزای سختیه ساعت ها ب سختی میگذره چه برسه ب روزها دلم میخاد برم بیرون پیاده روی ولی از این کمر درد و دلدرد میترسم کار دستم بده چند روزه از خونه بیرون نرفتم خیلی حاله زار و بدی دارم من شمارو دعا میکنم توروخدا شمام منو دعا کن دعا در حق همدیگه خیلی خوب براورده میشه

دستم ب آسمانت نمیرسد.. اما یقین دارم رحمت تو ب تمام زمین میرسد.... 
عزیزم برام دعا کن زود بگذره .روحیه ضعیفی دارم متاسفانه

نگران نباش عزیزم 

چرا استرس بیمورد داری من دقیقا مشکلات شمارو داشتم الان نینیم سلامته

یک گروه بارداری داریم دوست داشتی بیا پی وی بهت لینک بدم از مامانای دیگم کمک بگیری

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
نگران نباش بارداری بی خطری رو پشت سر میزاری انشالا

همچنین برای شماااااا همیشه بیایم این تاپیک بهم روحیه بدیم ژی ژی جونم

دستم ب آسمانت نمیرسد.. اما یقین دارم رحمت تو ب تمام زمین میرسد.... 
سلام مینا جان.منم یه سقط رو تجربه کردم.واقعا دارو خوردن وعوارض اونام دیونه م کرده هرچی تونت سرچ میکن ...

میدونم عزیزم چی میگی . ماهممون استرس داریم . اصلا نرو تو اینترنت بگرد چون اصلا چیز خوبی توش ننوشته . فقط بسپار بخدا

مینا قری هستم
خداییش درسته دوقلوباشه مشکلات دوبرابر میشه.انشالا سالم بغل بگیریشون عزیزم برای مام که اول راهیم دعا ...

ممنون گلم انشالله توام فندوقتو سالم بغل کنی فعلا تا ماه سه استراحت کن تا خطررفع بشه انشالله

همچنین برای شماااااا همیشه بیایم این تاپیک بهم روحیه بدیم ژی ژی جونم

حتما. عزیز دلم اتفاقا خیلی خوبه بهم دیگه روحیه میدیم