2777
2789
عنوان

بارداری ودردسر های ان😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 45 پست

وای عزیزم دوران بارداری همش استرسه بخدا ولی به خدا ایمان داشته باش منکه اصلا فکر نمیکردم تا این مرحله پیش برم همش فکر میکردم خدا نکرده یه اتفاقی میفته چون بارداری منم خیلی سخت بود 

اووووووو چ زود جا زدی . برو خداروشکر کن مشکلت فقط همینه . جای من و دیگران بودی ک روزی ی پلاستیک بزرگ ...

سلام مینا جان.منم یه سقط رو تجربه کردم.واقعا دارو خوردن وعوارض اونام دیونه م کرده هرچی تونت سرچ میکنم چیزای بدمیاره....امروز رفتم سونو قلب تا قبل اینکه برم تو اتاق گریه میکردمو دستام یخ شده بود.بعدازظهرش دکتر فشارمو گرفت 13بود!مشکلات ازهمین اول راه اینجور یکی یکی میاد.انشالا خدا سالم بچه مون روبزاره بغلمون که تموم این درد واسترس ازیادمون بره

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص تیرویید که اصلا مضر نیست توی بارداری

من تیروییدم پنج ساله آف شده و قرص میخورم توی بارداریم فقط تحت نظر بودم و مدام چکاپ میشدم هیچ مشکلیم پیش نیومد فشارم که طبیعبه بالا بره چون جریان خونت بیشتر میشه فقط نذار بالاتر بره چک کن مدام فشارت رو و نمک و شیرینی نخور یا کم بخور

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
عزیزم نی نی تو بسپار به خدا .. استرس نداشته باش . رژیم غذایی تو رعایت کن ‌. نمک نخور  خوب استرا ...

مرسی عزیزم توکلم به خداست انشالا بهمون نظر بکنه ووتوبارداری چیزی پیش نیاد

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏
انشالله به سلامت بگذرونی عزیزم ناشکری نکن به مامانایی فک کن مثه من که مثلا دوقلودارم ازاول همه اینا ...

خداییش درسته دوقلوباشه مشکلات دوبرابر میشه.انشالا سالم بغل بگیریشون عزیزم برای مام که اول راهیم دعا کن

عزیزم منم میفهمم شما چی میگی منم تازه بیبی چکم مثبت شده سه ماه پیش ی سقط و کورتاژ داشتم الان خیلی میترسم خیلی کمر درد و درهای پریودی دارم خیلی میترسم همش میگم کاش بیشتر صبر کرده بودم اگر برام نمونه چی با هزار تا استرس دیگه خدا فقط خودش کمک کنه

دستم ب آسمانت نمیرسد.. اما یقین دارم رحمت تو ب تمام زمین میرسد.... 
توکلت به خدا باشه عزیزم مام این سختی ها رو کشیدیم ایشالا به سلامتی با نی نی چشم تو چشم شدی همه سختیا ...

فقط منتظر اون روزم که بگیرم بغلم تا بچه رو ندن بغلم دلم اروم نمیگیره مطمئن نیستم 😭امروزصدای قلبشو گداشت فقط داشتم گریه میکردم میگفتم خدایا ازم نگیری😫دکترم گفت این هندی بازیا چیه درمیاری.ولی دست خودم نبود

فقط منتظر اون روزم که بگیرم بغلم تا بچه رو ندن بغلم دلم اروم نمیگیره مطمئن نیستم 😭امروزصدای قلبشو گ ...

حق دارید همه ماها که ی تجربه وحشتناک داریم تا ماه آخر و فارق شدن خیالمون راحت نمیشه 😢😢😢😢

عزیزم منم میفهمم شما چی میگی منم تازه بیبی چکم مثبت شده سه ماه پیش ی سقط و کورتاژ داشتم الان خیلی می ...

وای وای نگو خواهر اون اوایل هربار درد مثل پریودی داشتم و کمر درد میگفتم الانه که پریود بشم دلم اشوب بود همش یه حال بدی داشتم تا شیاف رو برام تجویز کرد یکم اطمینان خاطر پیدا کردم.بعضیا خیلی ریلکسن و خوشبحالشون بارداری خوبی دارن کاش منم اینجور بودم

حق دارید همه ماها که ی تجربه وحشتناک داریم تا ماه آخر و فارق شدن خیالمون راحت نمیشه 😢😢😢😢

واقعا همینطوره.مامانم همش میگه چرا اینجور میکنی چرا استرس میدی به خودتو عصبی میشه ازدستم.ولی دست خودم نیس.یه بچه رو ازدست بدیو سقط روتجربه کنی سخته اون تجربه تلخ فراموش نمیشه

وای وای نگو خواهر اون اوایل هربار درد مثل پریودی داشتم و کمر درد میگفتم الانه که پریود بشم دلم اشوب ...

منم الان اونطوریم کارم شده گریه و نا امیدی چکار کنم خدایا

استارتر من اشتباه متوجه شدم فکر کردم میگی سردرد داری به هرشکل چی دارچین و استشمام بوی گلاب مربوط به ...

عزیزم برام دعا کن زود بگذره .روحیه ضعیفی دارم متاسفانه

واقعا همینطوره.مامانم همش میگه چرا اینجور میکنی چرا استرس میدی به خودتو عصبی میشه ازدستم.ولی دست خود ...

دقیقا من دم عید بود که از چهارپایه افتادم زیادم محکم نبود ولی دو سه ساعت بعدش ب خونریزی شدید افتادم و رفتم گفتن جفتم کنده شده و باید کورتاژ کنم ده هفته بودم الان حتی برام کمرنگم نشده چه برسه ب فراموشی خیلی سخته😢😢😢😢