2777
2789
عنوان

خانمایی که تپل بودن لاغر شدن میاین کمک؟

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 88 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تپل بودم لاغر شدم ٤٠ تا كم كردم ٥٥ كيلو هستم الان

دمت گرم خدایی خیلی عالی کم کردی کاش منم لاغر شم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

عزیزم شام نخوردن به بدن آسیب میزنه و اینکه ما فکر کنیم نهار پرخوری کنیم و شب شام نخوریم اشتباهه روزانه حدودا ۱۸۰۰ کالری احتیاج داری که اگر روزی ۵۰۰ کالری کمتر بخوری و ۲۵۰ کالری پیاده روی کنی تقریبا ماهی ۴ کیلو کم میکنی که بیشتر از ماهی ۴کیلو مجاز نیستی ۱۳۰۰ کالری در روز بخور ولی این ۱۳۰۰ کالری رو پخش کن تو ۵ وعده دروز صبحانه میان وعده قبل نهار-نهار عصرانه و شام روزی ۱ساعت پیاده روی کن خیلی سریع نباشه که آسیب ببینی همه چی بخور چون بدنت به همه چی نیاز داره سرخ کردنی نخور ولی روزی ۱قاشق مربا خوری‌ روغن زیتون روی سالاد مصرف کن میوه هم بخور ولی نه زیاد چون قند داره امیدوارم کمکت کرده باشم خووم با همین روش ۲۰ کیلو کم کردم اصلا آسیب ندیدم کالری ها رو هم از برنامه مانکن میشمردم آب قبل غذا فراموش نشه تو مصرف برنج زیاده روی نکن

خوبی چاق  نیستی که.اندکی اضافه وزنه با دوماه  از بین میره  ورزش و کمی رژیم

رژیم گرفتن سخته کلا غذام زیاد نیستا.قبلا شام نمیخوردم الان میخورم.همش میترسم وقتی باردار شم دیگه از در تو نیام

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
من 95الان فیکس 65کیلوام 

خیلی عالیه. ببین میتونی بهم کمک کنی ؟ من میخوام ۴ کیلو کم کنم اما نمیشه تا ۲ کیلو کم میکنم با یکی دو مهمونی سریع برمیگرده. غذامو خیلی ملاحظه میکنم اما انگار باید کمتر بخورم اما کمتر که میخورم خیلی ضعف میکنم اعصابم خورد میشه ورزشو پیاده روی هم میکنم

واقعا هااا...بعضی ها هم مثل من دارن سعی میکنن چاق بشن و نمیشن😖

قدم 167 و وزنم 53کیلوست...دوست دارم 56..58بشم.

دلم برجستگی میخاد😉

آزمایش هم دادم هیچیم نیست که درمونش کنم...زایمان هم شرایطمو تغییر نداد😖😖😖

واقعا هااا...بعضی ها هم مثل من دارن سعی میکنن چاق بشن و نمیشن😖 قدم 167 و وزنم 53کیلوست...دوست دارم ...

تو از بندگان برگزیده هستی 😌

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

واقعا هااا...بعضی ها هم مثل من دارن سعی میکنن چاق بشن و نمیشن😖 قدم 167 و وزنم 53کیلوست...دوست دارم ...

خوش بحالت کاش منم اینجوری بودم عجیب استعداد چاقی دارم

منم تپل بودم لاغر شدم ٤٠ تا كم كردم ٥٥ كيلو هستم الان

چیکارا کردی لاغر شدی؟

عزیزم شام نخوردن به بدن آسیب میزنه و اینکه ما فکر کنیم نهار پرخوری کنیم و شب شام نخوریم اشتباهه روزا ...

خیلی خوب راهنماییم کردی ممنونم ازت