2777
2789
عنوان

خانمایی که تپل بودن لاغر شدن میاین کمک؟

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 88 پست

منم قدم ۱۶۰ وزنم ۶۹ بود

دوران عقد ۵۷ تا بودم بعد از زایمان شدم ۶۹ کیلو

کالری شماری کردم روزی حدودا ۱۲۰۰ کالری میخوردم. با نرم افزار هم ورزش میکردم که کالری سوزی را محاسبه کنه.  روزی ۴۰۰ کالری هم میسوزوندم. میشد حدودا یک ساعت دویدن... قند و شکر را حذف کردم به جاش شکلات تلخ میخورم با چایی یا قهوه ام...

غذا اول سالاد میخورم. سالادم را ریز ریز خورد میکنم. بعد روش نمک میزنم. خیلی خوشمزه است. اخر کار چند تا قاشق غذا میخورم که مزه اش بهم بمونه...

شب های شیر و خرما میخورم...

صبحانه ولی کامل میخورم. نیمرو با روغن کم در حد چرب بودن کف ماهیتابه. یا بربری با پنیر و گردو

خلاصه از صبحانه کم نمیگذارم چون اون وقت جوون ورزش کردن ندارم و نمی تونم ظهر خودمو کنترل کنم. 

در طول روز هم اگه گرسنه ام بشه آب، سیب، کرفس، میوه میخورم...

شکلات تلخ هم که میخورم خیلی جلوی هوس کردن را میگیره. هر بار دلم چیزی میخاد یه شکلات ۸۵ درصد میخورم. سیر سیر میشم

الان ۵۸ کیلو هستم. میخام ادامه بدم بشم ۵۵ کیلو. چون بعد زایمان یه کم استخوان ترکوندم. میخام ظریف طریف بشم

با کالری شماری هیچ نیازی به رژیم مخصوص هم نبود. حتی لازانیا و پیتزا هم میخورم. ولی کالری را حساب میکنم که زیادتر نش

هیچ روزی هم از برنامه ام تخفیف نمیگیرم که بگم حالا یه روزه اشکال نداره غذا را بخورم یا ورزش نکنم

خیلی عالیه. ببین میتونی بهم کمک کنی ؟ من میخوام ۴ کیلو کم کنم اما نمیشه تا ۲ کیلو کم میکنم با یکی دو ...

چای سبز امتحان کن باتخم کتان خیلی خوب کم میکنی تاپیک های قبلم توضیح دادم چطور کم کردم 

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارا کردی لاغر شدی؟

هر شب ٧-٨ كيلو متر پياده روي سريع

هر شب حتي ٤ شنبه سوري و سيزده بدر و كل عيد

روزي ٧٠٠-٨٠٠ كالري خوردن

هر روز دو ساعت باشگاه يكساعت هوازي يك ساعت كار با دستگاه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
خوش بحالت کاش منم اینجوری بودم عجیب استعداد چاقی دارم

از این که هرچی میخورم تغییری نداره تو وزنم عصبی میشم...اینم یه جور بده.

33سالمه...روپوش های زمان دبیرستانم به تنم میخوره...شلوار جین های 15سالگیم هم همینطور....

دلم میخاد پر بشم...نمیشم که...لعنتی برعکس وزنم کم میشه گاهی..ولی زیادتر از 53 نشده تا حالا😖😖😖😖

من ۱۶۴ قدمه وزنمم ۸۰ بعد زایمان چاق شدم تنبلی تخمدانم دارم اصلانم اراده ندارم😭😭😭

من فکر کنم باردارشم به ۹۰ هم برسم😭😢

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
عزیزم شام نخوردن به بدن آسیب میزنه و اینکه ما فکر کنیم نهار پرخوری کنیم و شب شام نخوریم اشتباهه روزا ...

منم همین روش بودم. ماهی ۴ کیلو کم کردم... توضیحشم بالا دادم

فقط خواستم بگم با حرف دوستمون موافقم

پیاده رویت در روز میشه حدودا چند ساعت

من تقريبا ٧.٥ كيلومتر رو اوايل يك ساعت و نيم ميرفتم

اما اواخرش ديگه يكساعت و ٥ دقيقه ميشد

ولي تردميل نزنيد

من زانوهام داغون شده

الان تازه داره نشون ميده

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
منم قدم ۱۶۰ وزنم ۶۹ بود دوران عقد ۵۷ تا بودم بعد از زایمان شدم ۶۹ کیلو کالری شماری کردم روزی حدودا ...

کالری شماری واقعا فکر  خوبیه ان شاءالله منم بتونم کم کنم.میترسم موقع بارداری خیلی چاق تر شم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
هر شب ٧-٨ كيلو متر پياده روي سريع هر شب حتي ٤ شنبه سوري و سيزده بدر و كل عيد روزي ٧٠٠-٨٠٠ كالري خو ...

خیلی سخت کار کردی ماشاءالله به ارادت👏👏

راستی برای خانم هایی که میگن ما کار داریم وقت نداریم یا از خونه نمیشه بیرون بریم...

من خیلییی کار دارم و فقط عصرها بیرون میریم. اونم با شوهرم هستم و با ماشین

واسه همین من صبح تو خونه میدویدم..

در جا

یه جفش کفش نرم مخصوص

یه تشک ورزش برای گرفتن صدا

روی همون تشک درجا میدوم. هیچ صدایی هم به همسایه پایین نمیرسه...

گاهی که کار دارم موقع آشپزی میدوم. تشک را پهن میکنم جلوی گاز... مواد غذا را از قبل خورد میکنم همه چی را اماده میگذارم رو کابینت ها... بعدم همون جا جلوی گاز درجا میزنم. فقط گاهی یه چیزی به غذا اضافه میکنم یا غذا رو هم میزنم

اخز کار هم سریع میرم حمام. هم بوی پیاز سرخ کرده نمیدم، هم ورزش کردم، هم وقتم صرفه جویی شده

یک ساعت پیاده روی تند میشه ۶ کیلومتر...

باور میکنید من پیاده روی و رژیممو دارم هروز ۲ کیلو هم کم میکنم اما اگه یه روز تو یه مهمونی یکم زیاده روی کنم سریع برمیگرده. یا مثلا هندونه و سوپ ازین چیزا نمیتونم زیاد بخورم چون شکممو خیلی بزرگ میکنه. کلا از ناحیه شکم خیلی چاقم. چای سبزم وقتی میخورم حالم خیلی بد میشه حالت سرگیجه و ضعف بم دست میده باید پشتش غذایی چیزی بخورم حتما

کالری شماری واقعا فکر  خوبیه ان شاءالله منم بتونم کم کنم.میترسم موقع بارداری خیلی چاق تر شم

منم برای همین میخام وزنم بره رو ۵۵. همه میگن کمه به نسبت قدت... ولی من میگم اگه باردار شدم عوضش بعدا مجبور نیستم ۱۵ کیلو کم کنم. فوقش میشه ۱۰ کیلو. هر چی لاغرتر بهتر