2777
2789

پسرم رفلاکس داره از طرفی الرژی هم داره باید شیرخشک رژیمی بخوره ولی میخوره بالا میاره میشه یه شیر خشک انتی رفلاکسو با شیرخشک رژیمیش مخلوط کنم بلکه بالا نیاره؟

درصورتی میشه مخلوط کرد ک هردو از یه برند باشن مثلا هردو بیومیل باشن یا هردو ببلاک باشن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

من آپتامیل HA خریدم ضد آلرژی 

ولی فک کنم خیلی بدمزه بود چون پسرم نخورد 

رفتم پس دادم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار زنگ زدم شرکت آپتامیل گفتم میشه دوتا شیر خشک رو مخلوط کرد گفت ما توصیه نمیکنیم مگه اینکه دکتر بگه منم نکردم گفتم شاید خوب نشه

زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام .آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر.آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت.آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند به اداهای ما که برای خنداندنت دلقک میشویم ، بزرگ که شدی از نگاه دلقک ها گریه ات می گیرد می دانم .عشق من کودک بمان دنیا بزرگت میکند
من یه بار زنگ زدم شرکت آپتامیل گفتم میشه دوتا شیر خشک رو مخلوط کرد گفت ما توصیه نمیکنیم مگه اینکه دک ...

دکترمتخصص گوارشش گفت میتونی با هر شیرخشکی که میخوای قاطی کنی 

اما من میترسم میخوام ببینم کسی اینکارو کرده؟

فایده نداره داروهاش بازم بالا میاره 😢

ای جانم خیلی سخته

دختر منم رفلاکس داره شیر خودمو میخوره اما بازم سخته

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
دکترمتخصص گوارشش گفت میتونی با هر شیرخشکی که میخوای قاطی کنی  اما من میترسم میخوام ببینم کسی ا ...

بله من انجام دادم.

دخترم شیرخشک نان میخورد .چون چربیش زیاد بود دکترش شیرخشک ضد الرژی نان (که آهن داشت)رو پیشنهاد داد.اما چون مزه بدی داشت دخترم نمیخورد.منم با شیرخشک نان معمولی قاطی میکردم میخورد.اما به نظر من فایده نداشت.

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...