2777
2789

درمورد موضوع وتاپیک قبلی سلام خانوما لطفا کمک کنید بانطراتتون راستش همسرم ازاولش میگف که دوسم داره وازدواجش زوری شده وهمیشه دنبال ایراده ازمن میرم ارایشگاه همه بخدا دهنشون بازمیمونه که جقدخوشگل شدم ایشون میگه خخخخخ وای چراخودتواینجورکردی تو دعواهم میگه جداشیم بهتره ولی بعدش  علنیش نمیکردمیگف زندگیه دیگه میکنیم جاره نیس حتی بهم زنگ نمیزنه خیلی وقتا اسم نمیده درحالیکه بواسطه کارش ما چهل روز همونمیبینیم وقتی میادبعدجهل روز منوببینه انگارهمین دیروز دیده خیلی بیذوق رفتارمیکنه جتی اون چون یه شهر دوره ی باربهم گفت میره ی جایی برگزده بعدش فهمیدم رفته با دوست ودوست دختر دوستش بساط قلیون چیدن تازه من برای این قضیه انقذ سخت گیری نکردم ک ایشون الان داره این رفتاروباهام میکنه من قبل ازدواج بایکی ازخاستگارام ازمایش رفتیم ولی محصرواینا اصلااا الان ایشون فهمیدن میگن شما بمن دروغ گفتین ازطرفی توذعوای اخر اسایی که من درموردخودش وخانواده اش به خاهرم وخالم گفته بودمو دیده والان میگه حاصرم بمیرم باتوزندگی نکنم من هرجورکه فکرشوکنید گفتم ببخش غلط کردم فرصت بذه جبران کنم ولی گف نههه منم نمیخام اینجورجداشم که انگاراونا منو مینذازن بیرون چیکارکنم بنظرتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم دنبال بهانه میگرده .هرچند کار شما هم درست نبوده .باید محرم اسرار خونه خودتو شوهرت باشی .اما درکل پی بهانه بوده که دادی دستش .تو هم آویرونش نشو به نظرم .میدونه آویزونشی بدتر میکنه

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

اصلا بچه دارنشو اصلا

با مشاور صحبت کن خدای نکرده اینجوری پیش بره میره یکی دیگه رو زیر سرمیزاره بعدش میگه من گفته بودم دوست ندارم خیلی حواستو جمع کن 

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢

گلم ..شما داری تو این زندگی آسیب روحی و روانی تحمل میکنی ...به چه قیمتی داری تحمل میکنی ...خیلی راحت جدا شو و هرکدومتون برید دنبال زندگی خودتون نزار کسی اجازه به خودش بده شما را تحقیر کنه 

اگه بچه نداری جدا شو.چون تا آخر عمر با نخواستنت میخواد عذابت بده.هیچی ا  این بدتر نیست که همسر آدم نخوادت و بهت اعتماد نداشته باشه.مهریتو بذار اجرا و تو برگ برنده رو  ستت بگیر

وزن فعلی ۶۵/۳۰۰ وزن هدف ۵۵ تاریخ شروع رژیم ۹۷/۷/۲۸

عزیزم بیکاری خودتو کوچیک کنی یکی دوبار ازش معذرت خواهی کردی اگه قبول نکرد بدون بهونشه 

بعدشم شما هم باهاش سروسنگین باش .من اصلااا نمیگم طلاق بگیر چون طلاق راه آخره ولی مهرتو بذار اجرا شاید بفهمه همینجوری الکی الکی هم نمیشه جدا شد

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊