پسرم بعداز ظهر نخوابید تا ساعت هفت و نیم که از خستگی بیهوش شد! امیدوار شدم که تا صبح می خوابه، حالا از یک ساعت پیش بیدار شده و این یعنی ای خواب تو چه زیبا بودی😶
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والله بعضیها میگن بچشون نشت شب می خوابه تا هشت صبح
فرق دارن بچه ها باهم. منم دیدم این مدلی اما پسر من هرساعتی زودتر از ده و یازده بخوابه قطعا بیدار میشه. الانم تو تختش هی داره ووول میخوره تا خوابش ببره
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
خخخخخخ. باورت میشه گریه میکنم که اینقدر مظلومه تو صورتم نگاه میکنه و با التماس میخپاد بغلش کنم وقتی ...
گریه نکن خوشحال باش پسر من الان خونمون رو تبدیل کرده به بازار شام خودشم از مبل و بالا میره بابای بیچارشم خوابه چندد دقیقه ای یه جیغ میزنه که باباش تا مرز سکته میره ....
ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین
دیشب پسر من ساعت 11 خوابید ساعت 12ونیم بیدار شد. کل خونه رو تاررک کردم. اومدم تو اتاقش گفت غذا اوردم اب اوردم کلی بازی کردیم خوابیده اخرش ساعت 3 با دعوا خوابید
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....