2777
2789
عنوان

پسر شب بیدارم!

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 37 پست
آره عزیزم، بعداز یک هفته تعطیلی فردا باید برم سر کار

اخ اخ ایشالله زود بخوابه 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله بعضی‌ها میگن بچشون نشت شب می خوابه تا هشت صبح

فرق دارن بچه ها باهم. منم دیدم این مدلی اما پسر من هرساعتی زودتر از ده و یازده بخوابه قطعا بیدار میشه. الانم تو تختش هی داره ووول میخوره تا خوابش ببره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه خواهرم 10.30شب میخابه تا10 صب عصرم3ساعت خابه 

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 
فرق دارن بچه ها باهم. منم دیدم این مدلی اما پسر من هرساعتی زودتر از ده و یازده بخوابه قطعا بیدار میش ...

خداییش اذیت نمی کنه غیر از اینکه میگن دراز بکش ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ولی نخواب

والله بعضی‌ها میگن بچشون نشت شب می خوابه تا هشت صبح

پسر من یه ماه و نیمشه شبارو میخوابه تا صبح امااااا

واسه خوابوندش باید ۴ ساعت نق بشنوم و تابش بدم و بغل و شیر و .... 

خیلی خسته شدم 

ولش میکنم به حال خودش خیلی زباد گریه میکنه دلم‌نمیاد

خخخخخخ. باورت میشه گریه میکنم که اینقدر مظلومه تو صورتم نگاه میکنه و با التماس میخپاد بغلش کنم وقتی ...

گریه نکن خوشحال باش پسر من الان خونمون رو تبدیل کرده به بازار شام خودشم از مبل و بالا میره بابای بیچارشم خوابه چندد دقیقه ای یه جیغ میزنه که باباش تا مرز سکته میره ....

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

دیشب پسر من ساعت 11 خوابید ساعت 12ونیم بیدار شد. کل خونه رو تاررک کردم. اومدم تو اتاقش گفت غذا اوردم اب اوردم کلی بازی کردیم خوابیده اخرش ساعت 3 با دعوا خوابید  

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دیشب پسر من ساعت 11 خوابید ساعت 12ونیم بیدار شد. کل خونه رو تاررک کردم. اومدم تو اتاقش گفت غذا اوردم ...

من هم ساندویچ کوکو سبزی آوردم یک موضوع مورد بقیشو گفت خودت بخور تا صبح لابد باید انرژی داشته باشم!

چند وقتشه  خدا برات نگهش داره

دوسال😩