2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مادر ندارم عزیزم، کاملا درکت می کنم، منم مادر دسته گلم رو با بیماری سرطان تو سن 41 سالگی از دست ...

بمیرم الهی ، خیلی سخته هر دوش من توی اون ۵ ماه پیش مامانم بود و خیلی عذاب کشیدم و موقع پرپر زدن بابام هم بالای سرش بود ، خیلی امتحان سختی بود خیلی .

ولی خوب بیشتر دلم واسه نوازشای مامانم تنگ میشه

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
ممنونم از نظرات زیبا و بسیار دلنشینتون از ته دلم می خوام که مشکل همه خانم هایی که تحت درمانن زود زود ...

آمین

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
آزمایش آنتی تی پی او بالای ۱۰۰۰ که تیروئیدم رو به شدت تخریب کرده من بی بی چک هام مثبت میشد و فرداش ...

عزیزم هم تی پی اوت بالا بود هم تیروییدت غیر نرمال؟اخه من تی پی اوم  چهارصد بود بهم لووکسین دادن ولی هورمونای تیروییدم نرمال بودن. 

دوستان عزیزم برا سلامت بچم صلوات بفرستید

بچه ها تلاوت سوره مزمل منو خیلی آروم میکنه، اونجا که خدا میگه پاره ای از شب رو برای من بلند شو و قرآن رو شمرده شمرده و با توجه قلبی بخونو 

البته شنیدم که تلاوت اون برای طلب فرزند سفارش شده

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
بمیرم الهی ، خیلی سخته هر دوش من توی اون ۵ ماه پیش مامانم بود و خیلی عذاب کشیدم و موقع پرپر زدن بابا ...

انشالله روشون در بهشت قرین رحمت باشه و برات دعا کنند.انشالله عاقبت به خیر باشی

نابارور نیستم، عرضه نگه داشتن بچه هام رو ندارم، تو رحمم ایست قلبی می کنند، تا حالا دوتا از دست دادم.

منم دوسال پیش سقط داشتم

چرا این اتفاق میوفته؟دکترا میگن دلیلش چیه؟

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍

منم يه بار باردار شدم خودم چون مشكل قلبى داشتم مجبور شدم سقط كنم و البته بخاطر بيشتر استرسى كه بهم دادن مجبور شدم ولى نارسايي قلبى هم داشتم الان همش اقدام ميكنم نميشه خيلي ناراحتم

عزیزم هم تی پی اوت بالا بود هم تیروییدت غیر نرمال؟اخه من تی پی اوم  چهارصد بود بهم لووکسین دادن ...

وقتی تی پی او بالا داری لوتیروکسین میدن چون تیروئید ناخوداگاه درگیر میشه حتی توی رنج نرمال

یعنی در اصل رنج نرمال تی پی او بالاها با آدمای معمولی فرق میکنه تیروئید شما الان باید زیر ۲ باشه

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
بله اگر بارداری حتما به دکترت یادآوری کن  تی پی او بالا باعث سقط میشه خدایی نکرده

عزیزم منظورت اینه بقیه فاکتورای ایمنی هم بالاست برا کسی ک تی پی او بالا داره؟ پس چرا دکترای من گفتن مشکلی نیس و فقط لووکسین دادن .

دوستان عزیزم برا سلامت بچم صلوات بفرستید
بله تهرانم,ممنون

خواش می کنم.

اینم شماره مطبش.الان رفته خارج از کشور.اگه تماس گرفتید بگید یه تایمی وقت بده که خود دکتر رازقی رو‌ببینید .الان دکتر معینی بجاش اومده.فک کنم دویا سه ماه دیگه وقت بده.

۲۲۷۲۹۷۵۲ دکتر فاطمه رازقی.تو نت بزن ادرس مطبش هم هست.

منم دوسال پیش سقط داشتم چرا این اتفاق میوفته؟دکترا میگن دلیلش چیه؟

دکترها هیچی نمی دونند، فقط حدس میزنند و براساس حدسهاشون عمل می کنند، به من گفتند انقدر بادار شو تا یکی برات بمونه. اما من نمی تونم، با هر بار مرگ بچه هام یه تکه از وجود منم میره.

بچه واقعا ببخشید قصدم ناراحت کردنتان نبود شرمنده ام  ,اما دلم خیلی گرفته بود بعد این ماجرا ها واقعا کل خانوادم ون نیاز به یه شادی داره هرچند که اگه اونا بودند شادیمون کامل بود، من همیشه فکر میکردم چون توی این دوسال خیلی اذیت شدم خدا زودی بهم بچه میده اما یکساله که نشده البته حتما صلاح نبوده. 

اینم بگم شوهرم بیشتر ماموریت‌های . خیلی نمیشه توی اون تایم خاص اقدام کنم

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
انشالله روشون در بهشت قرین رحمت باشه و برات دعا کنند.انشالله عاقبت به خیر باشی

آن شاالله ممنونم