یه پسر جووون سرطانها لنفوم داشت البته واسه این خیلی حادتر از مامان من بود ولی چون جون بود خوب شد، مامان من ۵ ماه مریضیش طول کشید
کی میرسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
می دونم اینجا جاش نیست، شما انشالله همگی مادرهای نازنین آینده آید. ولی خب من دیگه ته خطم، زود ...
مونا جونم اکثر خانم هایی که توی این تاپیک نظر میزارن شرایطشون مثله همه و همدیگرو خووووب درک میکنن خدا بنده هاشو به اندازه صبرشون امتحان میکنه و اون میدونه که تو طاقتشو داری پس محکم بایستو تلاش کن و هیچ وقت از رحمتش نا امید نشو عزیز دلم
خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
ممنونم ، آن شاالله که به زودی خوب میشن , واقعا درسته . ولی احساس میکنم مامان ندارم که بیاد پیشم و نا ...
منم مادر ندارم عزیزم، کاملا درکت می کنم، منم مادر دسته گلم رو با بیماری سرطان تو سن 41 سالگی از دست دادم. بی مادری سخته واقعا سخت. به نظرم آدم از مادر یتیم میشه.
یه بار دلم گرفته بود توی تلوزیون داشت قرآن میخوند معنیشو که نگاه کردم دیدم انگار خدا این آیه رو داره ...
توی جوشن کبیر. هم که این شبا میخوندیم بود ، که فقط خدا میتونه داخل رحم مادر صورتی رو طراحی کنه
کی میرسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
من چکاپ خون رویان دادم دی ماه نمیدونم برا منم انجام دادن یا نه!!
اگه برگه ازمایشتون رو دارید چندتا رو بزنید تو نت ببینید چیا رو بررسی کردن.دکتر رازقی و عارف متخصصن تو این زمینه. اگه تهران هستید می تونید یه ویزیت پیش دکتر فاطمه رزاقی برید ازمایش هم ببرید با خودتون.اگه لازم باشه دوباره بررسی می کنه.
لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
عزیزم اینارو با اشک دارم برات تایپ میکنم ولی خدا حواسش به ماها هم هست،مطمئنم
ببخشید ناراحتت کردم که معذرت میخوام
اگه برگه ازمایشتون رو دارید چندتا رو بزنید تو نت ببینید چیا رو بررسی کردن.دکتر رازقی و عارف متخصصن ت ...
بله تهرانم,ممنون
من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم