2777
2789
وقتی تی پی او بالا داری لوتیروکسین میدن چون تیروئید ناخوداگاه درگیر میشه حتی توی رنج نرمال یعنی در ...

یک ونیمه فک کنم دکتر ک گفت مشکلی نداره، 

دوستان عزیزم برا سلامت بچم صلوات بفرستید
عزیزم منظورت اینه بقیه فاکتورای ایمنی هم بالاست برا کسی ک تی پی او بالا داره؟ پس چرا دکترای من گفتن ...

داروی دیگه در زمان معمولی نداره ولی اگر باردار بشی یه احتیاطهایی داره آزمایش تیروید هر ۲هفته از باردارها میگیرن

فاصله معاینه ها هم نزدیک تر هستش و اگر لک بینی داشته باشی علاوه بر پرو ژسترون احتمالا کرتون هم میدن

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک ونیمه فک کنم دکتر ک گفت مشکلی نداره، 

خداروشکر ولی خودت حواست باشه دکترا یادشون میره

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
من 2ساله منتظرم,زندگیم یکنواخت شده! دلم دلخوشی میخواد,همدم میخواد,ثمره عشق خودم و همسرم رو میخوام,دل ...

الهیییی.ایشالا که بزودی آرزوت براورده بشه عزیزم

Do not give up  
داروی دیگه در زمان معمولی نداره ولی اگر باردار بشی یه احتیاطهایی داره آزمایش تیروید هر ۲هفته از بارد ...

ممنونم گلم . اخه ی سری ها که چکاب ایمنی میدن فک کردم  اونام به تی پی او ربط داره

دوستان عزیزم برا سلامت بچم صلوات بفرستید
بچه ها تلاوت سوره مزمل منو خیلی آروم میکنه، اونجا که خدا میگه پاره ای از شب رو برای من بلند شو و قرآ ...

پس من برم قرآن بخونم بلکه آروم بشم ، به یاد همگیهم هستم 

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
دکترها هیچی نمی دونند، فقط حدس میزنند و براساس حدسهاشون عمل می کنند، به من گفتند انقدر بادار شو تا ی ...

منم قلب بچه ام رشد نکرده بود یعنی تو یه زمانی رشدش متوقف شده بود

آره راست میگن امیدتو از دست نده دوستم بعده سه تا سقط بچه چهارمش براش موند

ایکاش من دوباره بتونم باردار شم اون موقع لاقل امید دارم ک بمونه برام

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍

خدا حاجت همتون رو ان شاالله به این زودی براورده کنه، امین یا رب العالمین

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
چه جالب مامانم اینا فک میکنن من فقط اینجوریم 😂😂😂 

منم قبل ازدواجم شعارم این بود.تا ۵ سالم نذاشتم بیاد و میگفتم کاش نیاد.بعد که ذلم خواست ۲سااال اذیت شدم بخاطر ناشکریم.الان خدا نظر لطفشو بم انداخت.اینجوری نگید.

خواستی ازدواج کنی شرطت این باشه که فلان سال نمیخوام تا جا بیفتم.مطمئنا دلت بعدها میخواد

Do not give up  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1218575/از-سقط-مکرر-پیگیری-تا-درمان

دوستان یه سر به این تاپیک بزنید.خیلی از خانمها بالای چهار بار سقط داشتن ولی نا امید نشدن. والان بچه دارن.تو این تاپیک کلی از تجربیات شون نوشتن.  راههای درمان و....امیدوارم به دردتون بخوره.

دوستان به چیزی یادم افتاد شنیدم که برای باردار شدن 

۱۰ ایه اول سوره مریم و هر شب بخونید ( بنویسید بزارید توی جانمازتون ) بعد موقع رابطه برای اقدام هم سوره فجر رو بزارید بالای سرتون

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

آیه شریفه 34 سوره لقمان، علم و آگاهى در مورد پنج چیز را مختص خدا مى داند. به این آیه شریفه توجّه کنید:

«(إِنَّ اللهَ عِنْدَهُ عِلْمُ السَّاعَةِ وَیُنَزِّلُ الْغَیْثَ وَیَعْلَمُ مَا فِى الاَْرْحَامِ وَمَا تَدْرِى نَفْسٌ مَّاذَا تَکْسِبُ غَداً وَمَا تَدْرِى نَفْسٌ بِأَىِّ أَرْض تَمُوتُ إِنَّ اللهَ عَلِیمٌ خَبِیرٌ); آگاهى از (زمان قیام) قیامت مخصوص خداست، و او باران را نازل مى کند، (و از نزول دقیق آن آگاه است) و آنچه را که در رحمها (ى مادران) است مى داند، و هیچ کس نمى داند فردا چه به دست مى آورد، و هیچ کس نمى داند در چه سرزمینى مى میرد؟ خداوند (نسبت به همه این امور) دانا و آگاه است».

همان گونه که در آیه فوق آمده، علم به پنج چیز انحصاراً در اختیار خداست: 1ـ اطّلاع از زمان آغاز قیامت 2ـ علم به نزول باران 3ـ آگاهى از جنین درون شکم مادران 4ـ علم به آن چه انسان در آینده انجام مى دهد 5ـ دانش زمان مرگ.

حدیثى از امیر مؤمنان على(علیه السلام) است که پس از ذکر آیه آخر سوره لقمان فرمودند:

«فَیَعْلَمُ اللّهُ سُبْحَانَهُ مَا فِی الاَْرْحَامِ مِنْ ذَکَر أَوْ أُنْثَى ، وَ قَبِیح أَوْ جَمِیل، وَ سَخِیٍّ أَوْ بَخِیل، وَ شَقِیٍّ أَوْ سَعِید، وَ مَنْ یَکُونُ فِی النَّارِ حَطَباً، أَوْ فِی الْجِنَانِ لِلنَّبِیِّینَ مُرَافِقاً. فَهَذَا عِلْمُ الْغَیْبِ الَّذِی لاَ یَعْلَمُهُ أَحَدٌ إِلاَّ اللّهُ; پس خداى سبحان از آنچه در رحمهاست پسر یا دختر، زشت یا زیبا، سخاوتمند یا بخیل، سعادتمند یا شقى، و آن کسى که هیزم آتش است، و یا در بهشت همسایه و دوست پیامبران است، از همه اینها آگاه است. این است آن علم غیبى که غیر از خدا کسى نمى داند».۱

1. نهج البلاغه، خطبه 128.

آیه شریفه 34 سوره لقمان، علم و آگاهى در مورد پنج چیز را مختص خدا مى داند. به این آیه شریفه توجّه کنی ...

واقعا زیبا بود عزیزم.

دلم یکم آروم شد آخه دلم خیلی گرفته بود....

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
واقعا زیبا بود عزیزم. دلم یکم آروم شد آخه دلم خیلی گرفته بود....

خداروشکر قرآن بهترین ریسمان الهی توی زمانهاییه که آدم خسته شده بریده 

من خیلی بهش نیاز دارم خوشحالم که قرآن هست و من مسلمون بدنیا اومدم