2777
2789

ممنونم از نظرات زیبا و بسیار دلنشینتون از ته دلم می خوام که مشکل همه خانم هایی که تحت درمانن زود زود حل بشه و خدا یه نی نی بهشون بده 

به منم بده که پیش همسرم شرمنده نشم

چقدر خوبه که هممون با هم 5 تا صلوات بفرستیم برای حاجت گرفتنمون.

چون دعای جمع به اجابت نزدیکتره

آمین

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
پیش فوق تخصص رفتم، هزار جور آزمایش دادم، رحم و تخمدانها سالمند، همسرم هم مشکلی ن دارند، آزمایشهای ان ...

آخی...خیلی ناراحت شدم.از خدا می خوام هر چه زودتر به آرزوتون برسید.دوست منم بعد ۱۰سال بچه دار شد زمانی که بیخیال شد واز همه جا نا امید.الان گل پسرش ۹ماهشه.انتظار خیلی سخته.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط انگيزم همسرمه

چون كم كم موهاش داره سفيد ميشه وعاشق بچه است 

براي اينكه من ناراحت نشم ميگه بچه ي ديگران از دور دوست دارم حوصله بچه ندارم ولي من كه ميدونم دروغ ميگه واين من و ازبين برده

باورتون نميشه تو اين مدت انقدر دل نازك شدم كه كل برنامه ماه عسل امروز و گريه كردم همه چيزو بهونه ميكنم

خدا رحمتشون کنه من پدرم هم یک سال بعد مامانم رفت و همه اینا توی این سه سال اخیر اتفاق افتاده. دلم مح ...

روح پدر مادرتون شاد

عزیزم پدره منم درگیره بیماریه

هیچ چیزی تو دنیا بعد از پدر مادر واسه ماها لذت بخش تر از مادر شدن نیست ایشالله ک بتونیم تجربه اش کنیم

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
ممنونم از نظرات زیبا و بسیار دلنشینتون از ته دلم می خوام که مشکل همه خانم هایی که تحت درمانن زود زود ...

از خدا ميخوام هم به شما هم به منتظراي عزيزمون يه ني ني بده به زوديه زووود😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

فقط و فقط اميدتون به خدا باشه و توكل كنيد به خودش☝️☝️☝️

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
من فقط انگيزم همسرمه چون كم كم موهاش داره سفيد ميشه وعاشق بچه است  براي اينكه من ناراحت نشم م ...

برنامه امروز ماه‌عسل ، مثل یه خنجر بود توی قلب من ,تک تک اتفاقایی رو که می‌گفت خاطرات مامانم تداعی میشد   

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

می دونم اینجا جاش نیست، شما انشالله همگی مادرهای نازنین آینده آید.  ولی خب من دیگه ته خطم، زود یا دیر، کاسه صبر من همین قدر بیشتر جانداشت.  لبریز لبریزم.نه امیدی به آینده دارم و نه انگیزه ای برای تلاش. امیدوارم شما پر از امید و شوق زندگی و تلاش باشید. 

برنامه امروز ماه‌عسل ، مثل یه خنجر بود توی قلب من ,تک تک اتفاقایی رو که می‌گفت خاطرات مامانم تداعی م ...

برنامشو ندیدم موضوعش چی بود عزیزکم؟؟؟

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
این ماه برم دکتر حتما میدم این آزمایشو  چنده هزینش عزیزم؟میدونی؟

دکتر رازقی مطبش تهران تو تجریشه.ازمایشهای تخصصی می نویسه معمولا دکتر زنان فقط یه بررسی معمولی انجام میدن.یه سری ازمایشهای رو‌می فرسته مرکز انتقال خون که نزدیک برج میلاده.یه سری هم ازمایشگاه ونک.قبلا حدود ۲۰۰به بالا میشد هزینه ازمایشها.اونایی که ونک انجام میده نرخش یکم بالاتره‌.بعدم بستگی داره چه موردهایی رو بررسی کنه.چون تو ویزیت اول بعد کلی سوال برات ازمایش می نویسه.

روح پدر مادرتون شاد عزیزم پدره منم درگیره بیماریه هیچ چیزی تو دنیا بعد از پدر مادر واسه ماها لذت ب ...

ممنونم ، آن شاالله که به زودی خوب میشن , واقعا درسته . ولی احساس میکنم مامان ندارم که بیاد پیشم و نازم و بکشه دیووونه میشم ، همش قربونه صدقه بچه نداشتم می رفت

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
وای امضات چقد تکان دهندست. واقعا همه چی دست خداست

یه بار دلم گرفته بود توی تلوزیون داشت قرآن میخوند معنیشو که نگاه کردم دیدم انگار خدا این آیه رو داره به من میگه 

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰