2777
2789
عنوان

دوست خانوادگی خالم اینا

179 بازدید | 11 پست

خالم میگه دوست خانوادگیشون که دورادور منومیشناسه بهش زنگ زده یکاره گفته ارزو خانوم خواب دیدم ریحانه حامله نمیشه هرکاری میکنه منم بچه خواهرم امیر عباس به دنیا اومده برای ریحانه چله بری کردیم. اب نمیدونم چله چیه من سر در نمیارم خودم میگفت اب چله رچ ریختیم رو ریحانه بهد بهش گفتیم امشب کنار شوهرت بخواب حامله میشی. اینم بگم که شاید یسال باشه خالمو ندیده و اصلا خبر نداره از این قضیه من که در حال اقدام هستم و نتیجه نگرفتم هنوز ینی اشناییت دوری دارن قبلا همسایه بودن وقتی من بچه بودم و الان چندساله خالم اینا تهرانپارس هستنو خلاصه سالی یکی دوبار همو ببینن. نمیدونم این چه خوابی بوده دیده. نظر شما چیه؟ 

راستی یه خبر خوش ب خواست خدا تنبلیم خوب شده دوماهه و برای ماه رمضونم چندتا چله برداشتم برای بچه دار شدن. چله یاسین. دعای نوسل. زیارت عاشورا. وروزی یک جز قران. 

نظرتون راجب خوابش چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بعضیا هستن که خوابشون درست درمیاد... انشاالله که این ماه مامان میشین

انشاالله عزیزم این خانوم خودش مسن هستش و هیچوقت صاحب بچه نشد خیلی شوهرش زخم میزنه بهش و دلشکسته هستش.  راستی برات دوتا صلوات فرستادم انشالله حل بشه مشگلتون 

لابد واقعا خواب دیده 

اخه چه سودی میبره اگه علکی زنگ بزنه اینو بگه 

ولی هرخوابی که تعبیرش درست درنمیاد ممکنه برعکس باشه

متلا من سر هردوبارداریم خواب میدیدم مامان خدابیامرزم اسم پسرونه بهم میگفت که رو بچه هام بذارم ولی برعکس هردوشون دختر شدن 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
لابد واقعا خواب دیده  اخه چه سودی میبره اگه علکی زنگ بزنه اینو بگه  ولی هرخوابی که تعبیر ...

نمیدونم والا اره خب راست گفتنش که میدونم راست میگه چون اصلا اونجوری نیست بنده خدا با کسی هم رابطه نداره بگم براش کسی تعریف کرده خوابمو دیده. خدا رحمت کنه مادرتونو عزیزم روحش شاد بشه انشاالله مرسی از نظرت

نمیدونم والا اره خب راست گفتنش که میدونم راست میگه چون اصلا اونجوری نیست بنده خدا با کسی هم رابطه ند ...

مرسی قربانت ایشالله که بزودی خدا یه نی نی سالم و خوشگل بهت بده به حق این ماه عزیز

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
انشاالله عزیزم این خانوم خودش مسن هستش و هیچوقت صاحب بچه نشد خیلی شوهرش زخم میزنه بهش و دلشکسته هستش ...

قربون دل مهربونت برم عزیزم لطف کردی....

انشالله این ماه بیای خبر خوب بهمون بدی...

آره واقعا بعضیا هستن که خوابشون واقعیت میشه