2777
2789
عنوان

عشق قبل ازدواج داغتره یا بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 102 پست
حالا در مورد رضایت والدین سخن بگو😂😂😂😂

جوووون, 😂😂😂😂

تخصصم فقط در زمینه همسره 😝😝😝😝😁😂😂

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه میترسم خوشحالیمو نشون بدم چون دو دقیقه بعدش خوشحالیم تموم میشه من تو فیلمها یا تو فامیل دیدم بعضیا سر کوچکترین چیزی خوشحالو رقص و شادی و جشن برپا میکنن فردا دعوا میشه من اینجور اتفاقا رو میبینم میترسم شادیمو تو جمع نشون بدم مخصوصا تو فیلمها دیدم چه فیلمهای ایرانی چه خارجی مثلا یه آشنایی داریم همیشه عشق رقص و آهنگو جشن گرفتنه ولی اونقدر قدرت شاديش زیاده مریضی بد هم بگیره بازم خوشی و جشن و حتی آرایش و تیپ زدنش کم نمیشه کلا آدم شجاعی هست ولی من از اینکه خوشیم رو به کسی نشون بدم میترسم 

ای خداااااااااع شانسو نگاه 😂😂😂باشه پس شوور کردم میام ویزیت بشم😂😂😂

خخخخخخخخ پیشگیری قبل درمان فرزندم اکنون در کلاس های ما ثبت نام کنید , 😂😂😂😂😂

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
من همیشه میترسم خوشحالیمو نشون بدم چون دو دقیقه بعدش خوشحالیم تموم میشه من تو فیلمها یا تو فامیل دید ...

اشتباه میکنی

زندگی رو با هر انرژی ببینی همون محکم میخوره تو پیشونیت

اشتباه منو نکن همیشه شاد باش بگو بخند عیبی نداره کسی ببینه که خوشبختی تازه خداروهم شکر میکنه

چشم حسودم کور میشه

وگرنه ولت نمیکنن هی میگنلابد مریضه خوشحالی نمیکنه دهنشونو نمیبندن که.

شادی کردن که ترس نداره

البته بعضیا از رو سن کم تا به یه جنس مخالف میرسن بادوتا حرف مثلا عاشق میشن کله شون داغه هزارتا دعوا ...

عزیزم اصلا عقیدتو قبول ندارم بحث ایستادن و بی احترامی به خانواده نیست به نظر من هرکسی آزاده که به اونچیزی که میخواد برسه و باید تلاششو بکنه حالا اگه خانواده ای از روی جهل و خودخواهی بخوان مانع بشن باید جلوشون ثابت قدم بود مثل خانواده شوهر منکه واقعا فقط از روی تعصب اینکه ما دوست بودیم مخالفت میکردن و بعد سالها خودشون از ازدواج ما خوشحال بودن خانواده خود منم الان همش تعریف شوهرمو میکنن وخیلی دوسش دارن ولی اونموقع باهاش مخالفت میکردن فقط به جرم اینکه با من دوسته

کلاس پیشگیری نمیذارید که فقط دلبری میگید😢😢واسه کولر دلبری کنم😭😭😂😂😂😂

جوووون کولرم خوبه مگه چشه 😂😂😂😂

کلاس پیشگیری هم داریم پیشگیری از چیو میخوای شیطون تا برات بگم, 😝😝😝

شاید باورت نشه من هر خواستگاری برام میاد یاد اون میفتم وقتی قهر میکنم یادش میفتم دلم میلرزه میبینمش ...

راه دور واقعا ترس داره چون همینطور که شما عاشق اون آقایی .عاشق خلنوادتم هستی شاید نتونی دوریشونو تحمل کنی

اره عزیزم. اونم سه سال ولی کاش همیشه دویت بودیم خیلی آتشی تر بود عشقمون 

الان رسیدی بهش این حرفو میزنی من 8 ساله دوستم هم خودم هم عشقم دیگه کم اوردیم .لطفا برای ما دعا کنید بهم زود زودبرسیم 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
الان رسیدی بهش این حرفو میزنی من 8 ساله دوستم هم خودم هم عشقم دیگه کم اوردیم .لطفا برای ما دعا کنید ...

8 سال😯😯😯😯خب بیاد خواستگاری دیگه . انشاالله حکمت خدا با آرزوهاتون یکی بشه زود برید سر زندگیتون.

8 سال😯😯😯😯خب بیاد خواستگاری دیگه . انشاالله حکمت خدا با آرزوهاتون یکی بشه زود برید سر زندگیتون.

مرسی خانومی .بچه بودیم دوست شدیم بعد رفت دانشگاه بعد الانم سربازه خودمم ترم اخر دانشگاهمه انشالله سال بعد میاد اما ترو خدا دعا کنید کسری بگیره بیاد بریم سرزندگی .واقعا میخوام خدا ی معجزه ای بکنه برامون که کسری بدن .الانم سربازه نمیتونیم عقد شیم 170 حقوقشه و اصلا دوست نداریم 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من