2777
2789
عنوان

عشق قبل ازدواج داغتره یا بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دو ماه نامزد بودیم و در حال حاضر ۸ ساله ازدواج کردیم هر روز با کارهایی که برام انجام میده درکم میکنه خوشبخت تر میشیم....شاید زبونی کمتر اعلام کنیم عاشقیم اما تو عمل واقعی خودشو نشون میده و این برام خیلی ارزش داره

دخترم و باباش همه ی زندگیمن😍😘
سایت نگهداری از همسر بزن واردیا بلااا😂😂😂😍

خخخخخخ جون جون 

😍😜😜😜😂😂😂

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
اره عزیزم. اونم سه سال ولی کاش همیشه دویت بودیم خیلی آتشی تر بود عشقمون 

عشق قبل از ازدواج یه جورایی داغه اما سطحیه که ممکنه زودهم سرد بشه با یه تلنگر .. اما بعد از ازدواج شاید یکم شدتش سردتر بشه اما عمق وجودت رو فرا میگیره ... که دیگه حرفاتو ب هیچکس جز اون نمیتونی بگی و شباتو بدون اون نمیتونی به سادگی بگذرونی ...

حست عمیق میشه

باریکلا ژوووون به تو😍😍😍😍😂😂😂😂

فداتتت عزیزدلمممم, 😍😘😘😘😘😘

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍