2777
2789
عنوان

عشق قبل ازدواج داغتره یا بعد ازدواج

2081 بازدید | 102 پست

بچه یه تاپیکی زدن واسه روز خواستگاری. منو خیلی برد تو خاطرات  خوش گذشته خاطرات خواستگاریم و اینکه شوهرم و خودم چقدر خوشحال و پر انرژی بودیم به حدی که وقتی داشتیم میرفتیم آزمایش شوهرم تو ماشین چنان دیوونه بازی در میورد و خوشحال بود که همه از بیرون نگاهش میکردن و میگفتن چشه. روز عقد همه بهمون میگفتن انشاالله همیشه اینقدر عاشق باشید ولی الان دیگه خیلی عادی شدیم واسه هم هیچ ذوق و شوقی هم برای هم نداریم یه زندگی عادی بعضی موقع ها هم خسته کننده و کل کل باهم البته همدیگرو خیلی دوست داریم ولی میخوام ببینم چطور میشه مثل قبل از بودن کنار هم اینهمه شاد و پرهیجان باشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب معلومه قبل ازدواج.بعد از ازدواج شاید وابستگی و دوست داستن زیاد باشه ولی ادم وقت و حوصله ابراز اون عشق اتشین قبل ازدواجو نداره...انقدر درگیری واسه ادم پیش میاد یادش میره همدیگرو دوست داره‌.....بچه که بیاد این قضیه روز به روز کمرنگتر میشه....

مردا وقتی عادت میکنن یادشون میره همه چیز...و خوبم نمیشن .عزیزم تو سعی کن حساس نباشی

از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏

تو پیتزا رو بار اول میخوری خعلی دوس دادی ولی تا چندتا پیتزا برات تازگی خواهد داشت ؟؟ بنظرم اون عشق نیست عشق احترامه محبته درکه شعوره و بین هرکسی ب وجود نمیاد باید دونفر بخوان میشه هنر عشق ورزیدن... 

عشق قبل ازدواج داغتره بعدازدواج عمیقتره و شیرین تر

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم