2777
2789
عنوان

عشق قبل ازدواج داغتره یا بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 102 پست

ماهم دوسال دوس بودیم الان یه ماهه نامزد کردیم به نظرم الان عاشق تریم, 😍😍

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍

نمی دونم ولی من که الان توی دوران عقدم فک میکنم بعد عروسی بیشتر بشه عشقمون چون قبلا دوست بودیم اون موقع باهاش راحت نبودم هر چقدر که من راحت تر میشم اون انرژی بالا تری میگیره و عشقمون بیشتر میشه 

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان من خودم در شرف ازدواجم و عاشق هستم ولی انقدر خیانت میبینم که بخدا پدر این پسرو درآوردم هی میگم زنت نمیشم😄😄اونم هی کوتاه میاد الان من دیوونه شدم دیگه نمیتونم تصمیم بگیرم که زنش بشم یا نه؟که بعد ازدواج همینجوری دوستم داره یا نه؟

مامانش میگه وقتی باهم قهر میکنید این پسر واقعا دلش میشکنه ناراحته 😐😐ولی خب کرم دارم دیگه😢😢😢

ازدواج چيزيه كه همه بايد تجربه اش كنن 

و وقتي ميرن داخلش ميگن اي كاشك اين اشتباه رو نميكرديم

و هميشه دوست مي مونديم 

اي كاشك بعد ازدواج خيلي احتياج به مراقبت داره عشق ولي ازش قافل ميشن جفت طرف به نظرم فقط قبله ازدواج😔😔😔

واسه ما برعکس بود با یه دوستی معمولی شروع شد الان خیلی همو دوس داریم خجالتامون داره کنار میره و دیوونه بازیامون داره شروع میشه😆😆

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

به نظر من دوست داشتن خیلی بهتر از عشقه هیچوقت تموم نمیشه. تو هم فقط دچار روزمرگی شدی وگرنه خداروشکر همدیگرو دوست دارید. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
لوندی چطوریه ؟؟دلبری چطوریه؟؟من بلد نیستم شایدم دلبری میکنم اما نمیدونم ناخواستس

ببین عزیزم بزار با مثال برات توضیح بدم 

فک کن همسرت خسته از سرکار میاد خونه تو خانوم اون خونه ای به عشق تو داره میاد خونه برو پیشوازش یه پیشواز گرررم بوس و بغل ...

سعی کن تو خونه تنهاش نزاری منظورم این نیست همش بهم چسبیده باشین نه ولی مثلا کاراتونو کنار هم انجام بدین سعی کن بعضی کاراتو اون برات انجام بده تو ظریفی خانومی ب این فک کن خیلی دلبری و حتی با یه قشنگ صدا زدن اسمش میتونی دلبری کنی

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍

عشق واقعی و باشناخت کامل قبل ازدواج خیلی خوبه کلا ادم عاشق یه قدم ازبقیه جلوتره عاشق واقعی باشی وقتی میبینیش حتی بعدچندسال زندگی بازم بادیدنش دلت بلرزه بعدازدواج اون شوق میخوابه میشه یه دوست داشتن عمیق شایدبه زبونش نیاری ولی بدونش نمیتونی یه روززندگی کنی دوست داشتن بعدازدواجم خیلی خوبه ولی بنظرم دونفرباهم بدون هیچ علاقه ای ازدواج میکنن شایدسال هاخوب زندگی کنن ولی بینشون احترامه عادته عشق نیست

تیکرعروسمیه😍😍❤❤میشه اگه امضامو میبینین براینکه عروسیم به خوشی سرتاریخ برگزاربشه بادل مهربونتون یه صلوات مهمونم کنین😘😘😍😍❤❤
الان من خودم در شرف ازدواجم و عاشق هستم ولی انقدر خیانت میبینم که بخدا پدر این پسرو درآوردم هی میگم ...

پس عاشق نیستی من اینقدر اونموقع عاشقش بودم که میگفتم هرکاری بکنه و هرچی باشه من باید زنش باشم وگرنه زن هیچکی نمیشم به هیچی هم فکر نمیکردم شوهرمم واقعا اینطور منو می دید انرژی میگرفت و با خانوادش خیلی بالا اومد شاید اگه من دل دل میکردم یا هی لوس بازی در میوردم اونم سرد میشد 

اخی ممنون تقریبا دلبر نامحسوسم😗😍😍😍

معلومه که هستی مگه داریم از تو خوشگل تر برای همسرت, 😍😍😍

کنار دلبری شیطونی هم بکن یادت نره یه زنه خسته و همیشه در حال غر غر مردا رو خسته میکنه 

البته بعضیا از رو سن کم تا به یه جنس مخالف میرسن بادوتا حرف مثلا عاشق میشن کله شون داغه هزارتا دعوا باخانواده ها میکنن بعد که تب عشقشون خوابیدپشیمون میشن و طلاق این هوسه بنظرم اگه کسی بخاطر شما جلو خانوادش ایستادقیدشو بزنین چون کسی که بخاطرشما که دوروزه تو زندگیشین جلومادرپدری که بزرگش کردن وایسه دور رور دیگه شماروهم کنار میزاره

تیکرعروسمیه😍😍❤❤میشه اگه امضامو میبینین براینکه عروسیم به خوشی سرتاریخ برگزاربشه بادل مهربونتون یه صلوات مهمونم کنین😘😘😍😍❤❤
پس عاشق نیستی من اینقدر اونموقع عاشقش بودم که میگفتم هرکاری بکنه و هرچی باشه من باید زنش باشم وگرنه ...

شاید باورت نشه من هر خواستگاری برام میاد یاد اون میفتم وقتی قهر میکنم یادش میفتم دلم میلرزه میبینمش قلبم تالاب تلوب میکنه من هم همه جوره میگم زن این آقا میشم اما از بس خانوادم زدن تو سرم ک به راه دور میخوای ازدواج کنی و فلان همش میترسم نکنه اشتباه کنم و روسیاه برگردم مثل بعضیا من ترسم فقط اینه وگرنه ب خودش مطمئنم