2777
2789
عنوان

کم کاری تیروئید

3344 بازدید | 20 پست

دوستان من بچه ۶ماهه دارم و تیروئیدم کم کاره.چون توی شهر ما دکتر غدد نیست و من باید ۱۰روز آینده برم دکتر، لطفا اگه کسی تجربه مشابه داره کمکم کنه

۱. با دارو توی خونه حل میشه یا باید بیمارستان بستری شی

۲.شیردهی رو کلا باید قطع کرد؟

۳.احساس میکنم نی نی یکم بی حوصله و بداخلاقه، این مشکل باعثشه؟

ممنون از وقتی که گذاشتید

بله با دارو کنترل میشه 

بستگی به اندازه ی تی اس اچت داره دوز دارویی که میگیری

نیازی نیست شیر دهی قطع بشه

نیاز به بستری نداره

فقط حتما پیگیر شو

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

بستری نداره دکتر بهت قرص میده فقط حتما باید آزتو نشون دکتر بدی تا بگه چقدر روزانه مصرف کنی دلیل بی حوصلگی نینیتو نمیدونم چون هنوز نینی ندارم تو خونمون...

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرصش که فقط لووکسینه ولی خواهشا زود برو😢 هر چی دیرتر مثل منه خاک بر سر بدبختر میشی

زود برو😭😭😭😭

البته خواهر من بارداره و چون کم کاره قرصشو مصرف میکنه پس فک نکنم برای شیردهیم مشکلی باشه

باردار نیستم 🙂 تیکر دوس دارم🤗
شما مگه چی شدی دور از جونت

حد نرمال تیروئید بین نیم و دو و نیمه ولی مال منه بدبخت صد بود😭😭😭😭

تنگی نفس گرفتم ناجور جای غده تیروئید که تو گلومه هم بدجور میگیره جوری که هم تنفسمو سخت میکنه هم بلع دکتر گفت اگه دیرتر اونده بودی تبدیل به گواتر شده بود و باید عمل میشد😭😭😭😭

باردار نیستم 🙂 تیکر دوس دارم🤗

منم دارم لووكسين ميخورم

برا شما چنده خانوما؟؟؟

برا من ١٠

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

بچه ها فقد كم كردن وزن خيلي سخت ميشه

خودمو كلي ميكشم فقد ١كيلو لاغر ميشم

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️