2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرابهداشت به من گفتن چهار نوبت باید انجام میداده

یکی بیست روزگی یکی چهل روزگی یکی هفتاد روزگی 

اون بیست روزگی و چهل روزگی رو انجام ندادم چون نمیدونستم . بهم نگفته بودن. واسه واکسن دوماهگیش که رفتم خانه بهداشت گفتن باید انجام میدادی

حالا فردا هفتاد روزش میشه گفتن بیارمش

چندکیلو بود دخترت به دنیا اومد؟ اخه میگن نوزادای زیر 1500 باید چهار نوبت انجام بدن پسر من که 1900 ...

دخترمن ۱۵۰۰بدنیااومد ده روز تو دستگاه موند شد ۱۳۰۰ یعنی دویست گرم کم کرد

الان ۲/۵سالش شده به ما چیزی نگفتن فقط بعداز مرخص شدن از بیمارستان فرستادن از سر عکس گرفتن و بینایی فرستادن و چندتاازمایشم گرفتن 

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

پس چرابهداشت به من گفتن چهار نوبت باید انجام میداده یکی بیست روزگی یکی چهل روزگی یکی هفتاد روزگی&nb ...

خب ببر چه اشکالی داره یه قطره خون برمیدارن دیگه 

حساس نباش

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

خب ببر چه اشکالی داره یه قطره خون برمیدارن دیگه  حساس نباش

نمیدونم میترسم اخه بچم رفلاکسیه الرژی به پروتئین گاوی هم داره شیر رژیمی میخوره همشم بالا میاره

میترسم فردا ببرمش از شدت گریه بالا بیاره باز