2777
2789

چيكار كنم؟خيلي ناراحتم.بعد بحثي ك سه روز پيش باهم كرديم نه زنگي زده ن پيام...

نميدونم چرا؟؟؟؟بحثمون خيلي مسخره و الكي بود بيخود و بي جهت بهانه گرفت و گوشيو روم قطع كرد.منم دوس ندارم برم سمتش چون تا الان هركاري كرده من رفتم ديگ اينبارو منم ن زنگ زدم ن پيام.بنظرتون چطور طاقت مياره آخه گفته بود خيلي دوسم دارهههه😞😞😞

بزرگ شـــدن آرزوي خوبــــي نبـــــود😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدي شوهرت سه روز خبرت رو نگرفته؟

حداقل ي فحشي نفريني چيزي😐😑

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

عروسي كردين يا عقدين؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

مردا همینجورن حالا سه روز زیاده من همسرم خیییلی دوسم داره مث خیلیا اما همیشه من اول پیام میدم یا میزنگم اگه نزنگم خودش وای میسه تا من بزنگم پیش قدم نمیشه بهش گفتم میگه فرقی نداره منو تو نداره اکثرا اینجورن و ما خانما هم اکثرا بی ظرفیتیم تو این چیزا نمیتونیم تحمل کنیم 

اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم

زن بايد كوتاه بياد وگرنه تهش طلاقه خودت ببين دوست داري زندكي كني يا طلاق؟ اكه ذلاقو انتخاب ميكني كه كوتاه نيا اما بازاخرش خانومان كه ضرر ميكنن

اما بايد كوتاه بياي من بودم كوتاه ميومدم

ابدا نرو تا بیاد که عادت از سرش بیوفته

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

عروسي كرديم الان داره ديگ يكسال ميشه.اين اخلاق گندش از اون اول بود همش حرص ميخوردم.هميشه هركاري ميكرد يا اشتباهي هم ميكرد و قهر ميكرد من بايد ميرفتم سمتش...خيلي بده هميشه غرورمو ميذاشتم زيرپام ولي اينسري گفتم ولشكن.بدرك ميخواد هرچي بشه

عروسي كرديم الان داره ديگ يكسال ميشه.اين اخلاق گندش از اون اول بود همش حرص ميخوردم.هميشه هركاري ميكر ...

الان کجاس

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
زن بايد كوتاه بياد وگرنه تهش طلاقه خودت ببين دوست داري زندكي كني يا طلاق؟ اكه ذلاقو انتخاب ميكني كه ...

آخه اخلاق هميششه.واسه اون عادت شده ولي واسه من هنوز نه

عروسي كرديم الان داره ديگ يكسال ميشه.اين اخلاق گندش از اون اول بود همش حرص ميخوردم.هميشه هركاري ميكر ...

تحمل مرد قهرو از سخت ترین کارها دنیاست باید قهر کرد بهش محل ندی تا از سرش بیوفته عادتش دادی همیشه پا پیش بذاری

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!