2777
2789

سلام؛

من تازه عضو شدم،

البته چن ماهى هست تايپيكاى خوب و جالبتون رو دنبال ميكنم.

گاهى فكر كردين با طرز فكر جديدى ميتونين سبك زندگيتون رو تغيير بدين؟حالتونو خوب كنين؟خوب واقعى از درون وجود!حتى تو فقر تو سختى تو بيمارى تو اطرافيان بد!

فك كردين بايد مهم باشين برا خودتون؟پول كم دارين ،با نارحتى درست ميشه؟نزديك ترين اطرافيانتون اون شخصيتى كه شما ميخواين نيستن،هميشه بايد بگى حيف؟

بى خيال!همه چى دست ما نيست!نه !اتفاقن هست!كليشه نميگم!واقن تو زندگى بگين همه چى دست ماست،گاهى بى خيال بشين،گاهى بگين خودم درست ميكنم همه چى رو!گاهى ادماى بد ذات رو حقير تر از اونى بدونين كه بخواين ازشون نارحت شين يا فكر كنين چ جورى جوابشو بدين!زندگى ميكنم به بهترين نحو،تا ابد!كم نيارين!حال خوب بهترين راهه!هدفاى كوچولو بزارين برا خودتون تا بش برسين تلاش كنين ،آرزو ى بلند پروازانه بكنين،نترسين،تلاش كن ،زندگى عجيبه. شايد جدى جدى بش برسى!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز همه عضو میشن همشونم سریع تاپیک میزنن میگن تازه عضو شدیم تازه جالبه همشون میگن چند وقت بود خوان ...

همیشه همین طور بوده

عجیب نیست

من خودم همیشه تاپیک ها رو میخوندم ولی حال نداشتم عضو بشم

تا اینکه ازدواج کردم و مشکلات خانواده شوهری شروع شد 

و عضو شدم

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

حرفات درسته استارتر

منم دقیقا اعتقادم همینه 

اگه خودتو بالا بکشونی بهترین تو دهنی واسه بدخواهانته

ولی متاسفانه انقدر انرژی منفی جذب کردیم که واقعا سخت شده مثبت باشیم

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
حرفاتو قبول دارم سعی میکنم اینجوری فکر کنم ولی نمیشه همیشه دست به دست هم میدن داغونم میکنن

عزيز دلم،نبايد بزارى داغون بشى،مگه چيزى مهم تر از خودت هست؟

اين حرفى كه زدم رو خودم چن ساله تجربه دارم ميكنم،سنى ندارم ولى كم كم مدل فكريم بهتر شد.شايد خيلى مشكل نداشتم ولى داشتم اين روش هم به سختى تو ضيح دادم ،ميدونى بعضى حس ها تو جمله نمياد،اگه تونستم بهتر منظورمو بگم باز ميام ميگم حتمن..فقط اينكه زندگى به راحتى شيرين ميشه.باور كن!

مثلن هيچ چيز از هيچ كس بعيد نيس!و اينكه هيچ انتظارى نداشتن از بقيه!

بقيه ممكنه بد باشن يا ممكنه عوض شن و بد بشن!ما مسئول شخصيت بقيه نيستيم!ما خودمونو دوست داريم اول از همه!اين بقيه ميتونن دوست صميمى حتى مادر حتى همسر باشن ..اگه واقن به اين حرفم اعتقاد داشته باشين حتى بعد ١٠سال خيانت ببينين يا از خانواده حرفى بشنوين كه نامرديه،دلتون نميكشنه،خودتونو گم نميكنين!چون خودتو دوس دارى و ياد گرفتى محكم باشى!كمتر ضربه ميبينى!اعتماد حتى به اطرافيان نزديك دائمى نيست،اميد واريم باشه ولى نشد اهميتش كمتر از روحيه مونه!💚💛