سلام.ما توی خونمون داریم ی سری تغییرات مثل پارکت و کاغذ دیواری و اینا میکنیم.بعد از امروزم شروع کردیم.چون من باردارم همسرم منو گذاشت خونه مامانم ک اونجا مجبور نشم کاری بکنم و بهم فشاری نیاد.بعد شوهرم زنگ زده ب داداشش ک بره خونه توی جا ب جایی وسایل خونمون کمی کمکش کنه داداشش برداشته خواهر شوهرم و شوهرشم برده اونجا و کل خونمو دیدم.اصلا خیلی عصبی ام.خواهر شوهرم داشته میمیرده از فضولی.خود شوهرمم اومد بهم گفت داشتن میمردن از فضولی ک خونمونو ببینن.تازه شوهرم میگگه من نمیدونستم داداشم میخواد خواهرمم بیاره و توی روشون گفته نباید میومدین.اعصابم ب هم میریزه وقتی بخودم میگم من ک زن اون زندگی ام هنوز خونمو ندیدم بعد خواهر شوهر یک کارم پاشده رفته دیده کثافت اشغال.
گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند. بوف کور صادق هدایت
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚