2777
2789
عنوان

چقدر بیشعوره

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر حساسی 

چقدر فحششون دادی 

عزیزم خوشحال باش که خونت خوشگل شده حالا اونا هم اومدن دیدن از شما که چیزی کم نشده بالاخره  که میدیدن یکم مهربانتر باش 

تعجب کردم همسرت در مورد خانوادش اونجوری گفته 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

اونوقت من جهیزیه چیدم خواهرشوهرم اصلا نیومد ببینه چی به چی هست انقدر بی عاطفه اس😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
انقدر خوشحال میشم وقتایی که بقیه پیگیری میکنن ببینن من چی خریدم چی پوشیدم چی خوردم چیکار کردم   ...

چطور دوس داری ؟

واقعا به کسی چه انقد بپرسن 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚