2777
2789
عنوان

چقدر بیشعوره

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 64 پست

خانومی هیچ وقت به کسی نگو به من حسادت میکنه چون من وضعم از اون بهتره چون ممکنه خودت خودت رو چشم بزنی یکم مناعت طبع داشته باش 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
😐😐😐😐😐😐😐😐هیچوقت هرگز به هیچ عنوان نمیتونم به زبون بیارم و بگم کسی بهم حسادت میکنه.....یا اینک ...

اعتماد ب نفسم اره بالاس ولی کاذب نیس  هیچ وجه من زندگیم واقعا از اون سره و خودشم میدونه ینی همه میدونن شوهرم با اینکه بچه اول خونواده نیس اما از همه لحاظ از کل خونوادش زنیمون سر تره اینو چند بار مادر شوهرمم بهم جلو همه گفته.وقتی زندگیم خوبه چرا بگم نیس؟؟اعتماد ب نفس دارم اما نه کاذب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومی هیچ وقت به کسی نگو به من حسادت میکنه چون من وضعم از اون بهتره چون ممکنه خودت خودت رو چشم بزنی ...

ب چشم ک اعتقاد دارم واقعا.من در جواب اون خانون گفتم اره ب من حسادت میکنه چون خیلی پیش اومده ک دیدم حسادت میکنه .

اعتماد ب نفسم اره بالاس ولی کاذب نیس  هیچ وجه من زندگیم واقعا از اون سره و خودشم میدونه ینی همه ...

ببین میتونی بگی زندگیم خوبه خداروشکر نه اینکه بگی زندگیم از فلانی سرتره ...ما از همه سرتریم.....همه بهمون حسادت میکنن......ببخشیدا ولی به نظرم این جملات نشان دهنده اینه که شما اعتماد به نفس واقعی نداری.....