2777
2789
عنوان

چقدر بیشعوره

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اشکالی داره خوب خواسته خونیه داداشش رو ببینه منم داداشم تا تغییرات داد به زن داداشم گفتم سریع عکس بفرست اونم کلی عکس فرستاد چرا اینقدر بد بین هستی حالا اگه نمی یومد می گفتی چشم دیدن خونه زندگیم رو نداره

ای بابا خیلی دیگ حساسید اون فحش چی میگه.. قبل اینکه شما بیای اونا باهم زیر یک سقف زندگی میکرذن چه فرقی داره کی اول ببینه. مطمئن باش یه خواهر از داشته های برادزش حسادت نمیکنه هیچ وقت.و همیشه پز داداششو و داشته هاشو میده... من خودم خاهر شوهرم... و خواهر شوهر هم دارم... 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

اولا ک بسلامتی خداروشکر مبارکتون باشه 

دوما حرص نخور برا نی نی ت ضررداره خیلیا دوسدارن جای تو باشن هم نی نی دار شن هم خونشونوخوشکل کنن 

سوما تروخدا بخاطر این چیزا حرص نخور ای بابا چ ایرادی داره فک کن یکی از کارگراس بیخیال بابا

اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم

اینایی ک میگن وااا حالا چی شده خیلی خنده دارن روساعت توضیح دادم ک چیشده بعد میان میگن واااا خب حالا چیشده؟؟😂

ب نظرتون قشنگه ک وقتی خودتون خونتون نیستین خواهر شوهرتون بره خونه ی ک هنوز خودتون ندیدین رو ببنیه؟؟؟نه واقعا میخوام بدونم خودتون مشکلی ندارین؟؟

هروقت كسي بهت حسودي ميكنم بدون چقدر خاصي كه بهت حسودي ميكنم (به اين موضوع كاري ندارما كلا گفتم)

اخه کسی بهش حسودی نکرده اومدن خونشون رو دیدن

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟

وا خونتون تموم نمیشه ب شما هم میرسه 😏😏

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
اینایی ک میگن وااا حالا چی شده خیلی خنده دارن روساعت توضیح دادم ک چیشده بعد میان میگن واااا خب حالا ...

خب شما که انقدر حساسی بشین تو خونت😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اخه کسی بهش حسودی نکرده اومدن خونشون رو دیدن

من بودم مشکل نداشتم

شاید واقعا از اون خانم بدت میاد 

ولی این مشکلی نیست از نظر من

خواهره 

بدمون نیاد ولی بدونیم اول برادر اکن بنده خدا بوده شوهرت 

عزیزشه برادرشه خونشو میخواد ببینه 

دلت و اروم کن شاد باش به بچت انرژی بده حرص نخور عزیز من