2777
2789
عنوان

وای ببینید به مزون چه عکسی دادم چی دوخته واسمممممم😣😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 7251 بازدید | 287 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه پروو نرفتی !؟ پول پارچتم باید بگیری ازش ...خوشحالو شاد و خندون آوردی خونه چرا !

نیاوردم هنوز عکس داده خیر سرش فعلااا میگه بفرستم با الوپیک میخام نگیدم اصلا واسه خودش

برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃
پس چرا مارك بهش اويزونه مگه خياطا ماركم وصل ميكنن يا تگ قيمت دارن

تگ قیمت داره؟؟؟ کو؟ مارکشه کاری نداره مارک ساختن که بابا خلم خالی ببندم کدوم مغازه ای اینو میفرکشه اخه با این دوخت تابلوووو

استارتر بهش پیام بده بگو شوهرم عصبانی شده میگه این چیه گفته اگه پولو پس نده فردا با مامور میرم دم خو ...

عالیههه محشررر 😑بابا نعلومه چیه کجه اصلا پارچه جمع شده بخدا میترسم اینجا نمیشناسم ادرس اینستاشو میدادم میرفتید اه خدا فردا مهمونی من چی بپوشم

تستارتر پول دادی بهش؟؟؟؟عرفش اینه که کوفتم بهش ندی چون تو واسه اون مانتو میخاستی پول بدی نه این!!!پس ...

همون درجا کارت ب کارت کردم من خنگ بابا دوستمه چه میدونستممم انقددد اورد میدادد کههه نگو خودشم بد نیست تیپاش هی هم میگه شوهرمممم از دوبی میخاد مانتو باره قبل نمیکنم میگم دست دوز ایرانی بهترههه و مارک های ترک به درد نمیخورههه دختره دهتتیییی

گرفتیمون😒😒😒😒😒😒😒 این که مانتو آماده ست اتیکت داره

وا کدوم فروشگاه اینو میده اخه؟؟؟ اتیکت خب میزنن الان اتیکت زدن کاری داره واسه کسی که میخاد مزون بزنه وای این اتیکت امشب شد داستان من دردم چیز دیگه ست بخدا اتیکتش بخوره تو سرش تنها زیبایی مانتو همونه فک کنم