2777
2789
عنوان

وای ببینید به مزون چه عکسی دادم چی دوخته واسمممممم😣😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 7251 بازدید | 287 پست
استارتر چتهات هست ؟براش تو تل گرام واینافرستادی؟ میتونی بری به صنفشون شکایت کنی صددرصدنتیجه میگ ...

طرف دوستشه.طفلک استارتر تو رودربایستی هم قرار میگیره.🤐

اگه غریبه بود راحت تر برخورد میکرد.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحت شدم ولی اولش خیلی خندم گرفت چون هیچجای این شبیه اون نیست😂😂 قبول نکن عزیزم

رنگش شبیه✌

از اتاق فرمان میگن رنگشم یکی دو درجه فرق داره😩

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم

مانتو اماده است.من اتکیت دیدم سر آستین.بعدشم فکر کنم خیاط هرچی ناشی باشه،دیگه یقه انگلیسی تشخیص میده.و کوتاهی پارچه یک سانت،دو سانت،۵ سانت قابله هضمه که اشتباه شده باشه،اما مانتوی بلند و مانتو کتی فرقش خیلی زیاده.کمی بیشتر تفکر کنید شاید اصلا اماده خریدید و به خیاط ندادید.

ناراحت نشی خانمی،بسکه عجیب بود برام،دچار شوک و توهم شدم.

ولی دفعه ی بعدی تا از دوخت راضی نبودی،پول واریز نکن.

پسرم؛این نفس بی تو بعید است که تکرار شود.  

چندتاپستاروخوندم دیدم درمورداتیکتش حرف زدین

خب این وقتی که میذاره اتیکت بزنه به لباس بذاره مثل آدم لباس مشتریشوبدوزه

عجبااااا

گفتی دوستته

اگه واقعادوستته که نبایدیه همچین چیزی تحویلت میداد

حالاکه اینجورشده نبایدپول بگیره

اگه میدونی هم پولومیگیره وهم چیزی به روخودش نمیاره مثل خودش باش وخودتوبزن به اون در بگو شرمنده من اینونمیخوام خودت بفروش وپولشم مال خودت

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤