2777
2789
عنوان

وای ببینید به مزون چه عکسی دادم چی دوخته واسمممممم😣😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 7251 بازدید | 287 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر بهش پیام بده بگو شوهرم عصبانی شده میگه این چیه گفته اگه پولو پس نده فردا با مامور میرم دم خونش یکم بترسونش البته تن خورشو من نمیدونم چه جوریه

خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم   

یقه ش هم فرق میکنه ، ب نظرم اون گلها اصلا اونجا حاش نیست ، اگ میتونی برش دار.چقدرم هزینه کردی😓

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹

منم یه بارپیرهن دادم دست خباط یه لباس عجق و جق تحویلم داد.بهش اعتراض کردم گفت بده درستش میکنم خرابترش کرد.اخرشم به جاریم گفته بود زهرا مریضه وسواس داره.کلی ازم ایراد گرفت خخهخخ

لطفا واسه به سلامت به دنیا اومدن دخترم دعاکنین.مرسی
خدا نکشتت  مردم از خنده  خیلی باحالی

خخخخ فدات 

تازه ۸۰ تا لباس و گن میزنم تااندازم بشه 

از اون طرفم ک دارازه بادست مثلن جم میکنم لباسو ک دوطرف هماهنگ شه کسی نفهمه کجه لباسم

چیکنم خو پول دادم بش

و عشق یک بیماری بدخیم روحی بود...