2777
2789

خیلی ارزوها دارم ولی ب هرکدوم ک فکر میکنم میبینم ریشه ی همش اوضاع بد جامعه و اقتصادو هزارویک چیز دیگه هست بقران داریم به قهقرا میریم حالیمون نیست کاش اتفاقی ک منتظرشیم برای ملتمون بیفته وگرنه همه ی ارزوهای امشبمون هیچو پوچه 

خدایاتوی این شب عزیز ملتمونو نجات بده ملت غم دیده ای هستیم زجر کشیده ای هستیم توعین جوانی  نود درصدمون ارزوی مرگ داریم سخته واقعا 

الهی امین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا هم درشو رو ما بسته....

d: من اینجام تا اون دختر جوان رو ببرم...... لرد خونآشام: پیشنهاد میکنم درگیر نشی ... دنبال کردن خوناشاما تو شب کار ابلها و احمق هاست ... تو جزو کدومشونی ؟

عزیزم در کنار دعا خودمون باید دست به کار بشیم بسه هر چی وایستادیم و نگاه کردیم 

مرگ بر جهان شما نیز بگذرد/هم رونق زمان شما نیز بگذرد/آن کس که اسب داشت، غبارش فرونشست/باد سُم خران شما نیز بگذرد/در مملکت که غرش شیران گذشت و رفت/این عوعو ی سگان شما نیز بگذرد... 

كاش با دعا همه چي ختم بخير ميشد. ايراني ها هنوز نفهميدن قرار نيست همه چي رو خراب كنيم بعد يه دفعه يه نيرويي بياد همه چي رو درست كنه! تو زندگي هاي شخصيمونم همين هستيم طرف شوهر كرده عتيقه بعد ميگه خدايا درستش كن

خدا سرنوشت هیچ قومی رو تغییر نمیده مگر به دست خودشان.خدا به دولتمردانمان ایمان بیشتر.تعهد بیشتر.و مسولیت پذیری و خداترسی بیشتری عطا کنه.تا ایران  وایرانی همیشه پرچمش بالا باشه.با افتخار

نمیخواد هر روز بگی دوست دارم، یه بار بگو ولی صد بار ثابتش کن!  
كاش با دعا همه چي ختم بخير ميشد. ايراني ها هنوز نفهميدن قرار نيست همه چي رو خراب كنيم بعد يه دفعه يه ...

مثال خوبی زدی همه مردم ایرانو شناختن مارو تو دریاهم بندازن ابشوش درمیاریم ادامه حیات میدیم