دقیقا مادر منم همینطوره. خونواده ی بسیار مغرور و بی محبتی داشت و خودشم همونطوری شد.یادمه بچه که بودم ...
عزیزم راستش من حرفا و رفتارای بد ازش زیاد دیدم ،،، بچم تو ۲۶ هفته بدنیا اومد نموند،،، یه بار سر موضوعی که اصلا به من ربطی نداشت باهام جر و بحث کرد بهم گفت خوب شد بچت مرد و نموند،، خدا داغ تودلت گذاشت نه یه بار چند بار حرفشو تکرار کرد و من جز گریه کاری ازم بر نیومد
راستش دیگه چون میدونم اینجوریه اخلاقش شاید دست خودش نیست هم بخشیدمش هم فراموش کرد دیگه با یاد آوری بی اخلاقیاش با خودم دام تکیشونه و ناراحت نمیشم،،، عوضش یه مادر شوهر خیلی خوب دارم بخدا و خدارو شکر میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از دوازده سالگی سینه هام مشکل داشت یکی بزرگ یکی کوچیک بزرگه کیست داشت کسی منو دکتر نبرد تاپارسال ...
خداروشکر نامزدت هواتو داره
من صاحب اعمال خویشم،میراثدار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود میزیم،و هر فعلی که انجام میدهم،نیک یا بدمیراث آن به من میرسد
مرسی مامانم فرشته بود از قران و دعا و مهربونی خشک و مذهبی نبود کاش ...
وای همینطور اشکم میریزه نه به خاطر شرایطت به خاطر مظلومیت.امضاتون خونم انشالله به حق این شبای عزیز خدا به زودی یه بچه سالن میزارع تو بغلت.انشالله خودت مامان میشی .میشی امید یه بچه .الهی امین
من صاحب اعمال خویشم،میراثدار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود میزیم،و هر فعلی که انجام میدهم،نیک یا بدمیراث آن به من میرسد
عزیزم... منم یک مادرم دوست دارم بخونم ک چه رفتاری رو از والدینتون دوست نداشتید ک تجربه ای بشه واسه ...
بهشون بگو شما زیباترین دخترای دنیاید دوستداشتنی ترینایید.هر حرفی که فک میکنی پسر غریبه بهشون بگه رو بزار از خودت بشنون. من اگه پدر ومادرم یک صدم محبتایی که دؤست پسرم بهم میکنه رو بهم میکردن هیجوقت باهاش دوست نمیشدم
مادر من با وجود اینکه میدونه با همسرم مشکل دارم و خیلی تحت فشارم اصلا مراعاتمو نمیکنه.الان باهم قطع رابطه ایم ولی بازم حاشیه درست میکنه و باعث ناراحتی میشه.جلوی برادر شوهرم که شوهر خواهرمم میشه بد میگه از شوهر و مادر شوهرم اونم میاد میگه و... کلا تو درگیری هستیم دیگه