2777
2789
عنوان

حسادت

492 بازدید | 52 پست

تابحال شده افراد نزدیک بهتون دوست صمیمی یا فامیل و خانواده بهتون حسادت کنن؟بیشتر تو رابطه عشقی و زندگی تون...خودم  یکی از دوستای صمیمیم به رابطم حسادت میکنه و رابطه شوهرمم باهاش خوبه تقریبا ینی سلیقه هاشونو اینا مثل همه منم اون اوایل خیلی ناراحت میشدم وبهش تذکر میدادم  اونموقع نامزد بودیم ولی مشکلم اینه نمیتونم دوستمو از زندگیم دور کنم کیا تجربه مشابه من داشتن؟

خود خارجیا وقتی خیلی از یه چیزی تعجب میکنن میگن «ابلفضی؟» بعد شما راه به راه میگین ریلی؟ ریلی و مرگ :/ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داشتم  جدا شدم    تو نامزدی    از دوستم جدا شدم  

کاش منم بتونم

خود خارجیا وقتی خیلی از یه چیزی تعجب میکنن میگن «ابلفضی؟» بعد شما راه به راه میگین ریلی؟ ریلی و مرگ :/ 
کاش منم بتونم

منو  دوستم مثل  چسب بودیم    ولی دیدم دوطرف دارن هرز میپرن سریع کات کردم

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          
اگه مطمئنی به رابطه ات حسادت میکنه خب ازش دوری کن بنظرم بهترین راه همین باشه

اخه هی زنگ میزنه واس بیرون و اینور اونور چنبار بهونه بیارم تصمیم دارم خط مو عوض کنم  

منو  دوستم مثل  چسب بودیم    ولی دیدم دوطرف دارن هرز میپرن سریع کات کردم

ینی نامزدتم اره؟

یکیوواسه دوستت جورکن که دیگه طرف نامزدت نیاد😉

دوست شوهرمو واسش اوکی کردیم بد پسره گف جذبم نمیکنه رف با یکی دیگ

منم داشتم  جدا شدم    تو نامزدی    از دوستم جدا شدم  

سلام قبلا راجب اینکه لولتو برداشتن گفته بودی به همین وقت عزیز دیشب داشتم دعای جوشن کبیر میخوندم اینقدر دعات کردمااا یعنی دل خودمم لرزید فقط ناامید نشو خدا ب شماهم نی نی فسقل و سالم میده الانم امضاتو دیدم یادت افتادم دیشب خیلی دعات کردم ان شاالله دفعه ی بعدی خبر خوبی بدی به خدا میسپارمت یاعلی 

ینی نامزدتم اره؟

کاری نکردن ولی مدل  سلام و احوال پرسی ها داشت تغییر میکرد    منم سریع  دست به کار شدم

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          

آره. ما هم یه دوست داشتیم که یه آبجی داداش به من و همسرم میگفتن صد تا از بغلش می‌ریخت بیرون.. بعد از یکسال و نیم یه اتفاقی افتاد فهمیدیم اوه اوه چه خبرا بوده چه حرفایی چه غیبتایی کردن خدا ازشون نگذره من که به هیچ وجه نمیبخشمشون

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن