2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 52 پست
شوهرت و دوستت باهم صمیمی هستن؟ این چجور روابطیه که دارین😲😲😲

ما رابطه ازادی داریم تقریبا ولی خب فک میکردم دوست من میتونه دوست اونم باشه واقعا اشتباه کردم

خود خارجیا وقتی خیلی از یه چیزی تعجب میکنن میگن «ابلفضی؟» بعد شما راه به راه میگین ریلی؟ ریلی و مرگ :/ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا استارتر بزن شتکش کن دوستت بیجا کرده با نامزدت صمیمیه 

خواهرت که نیست بگی چاره ای نیست دوستته که البته اینجور که میگی از دشمن هم بدتره کات کن باهاش

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
عزیزم‌کار نشد نداره.اگ مستقیم نمیتونی از دوستت بختی باهم رابطه نداشته باشین غیرمستقیم رابطتتو هی کمر ...

هی میچسبونه خودشو منم این حالتیم که دشمنمم باهام خوب شه نه نمیگم بهش خیلی داغونم

خود خارجیا وقتی خیلی از یه چیزی تعجب میکنن میگن «ابلفضی؟» بعد شما راه به راه میگین ریلی؟ ریلی و مرگ :/ 

من جاریم خیلی به رابطه منو همسرم حسادت میکردومیکنه منم رابطمونو‌باهاش محدود کردم فقط سلام احوالپرسی،دوری ودوستی.

با دعا شاید به دست آوردمت چون با دعا دست کاری کردن تقدیر کار کوچکیست. 
همین کارو کن عزیزم دوستت از زندگی و همسرت که عزیزتر نیست ؟ اگه مطمئنی به زندگیت صدمه میزنه ازش دوری ...

چشم باید همین کارو کنم وگرنه هی نمیشه به همسرم تذکر بدم نمیخوام فاصله بیوفته بینمون

تو ازجانبِ دوستت احساسِ خطر کردی من حق رابه تو میدم تو باید وقتی احساس کردی چارچوبِ  زندگیه متاهلیه شما ازجانب کسی داره  تهدیدمیشه 

حق داری که بخوای اون آدم را اززندگیت دور کنی 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اعتماد نکن   شیطان  همیشه هست    اگر نامزدتو میخوای از دوستت جدا شو  & ...

خدانکنهههه  

ببین وقتی نامزد کردی باید دورِ دوستای دورانِ مجردی را یه خطِ قرمزبکشی  چون تودیگه موقعیتت فرق ...

ببخشیداشتباهی این پست دوبارارسال شد

معذرت میخوام

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
هی میچسبونه خودشو منم این حالتیم که دشمنمم باهام خوب شه نه نمیگم بهش خیلی داغونم

عزیزم این اخلاق خیلی آزاردهندس برات.سعی کن بتونی.اگه واقعا حس بدی داری نذار دوستیت ادامه پیدا کنه

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗
ببین وقتی نامزد کردی باید دورِ دوستای دورانِ مجردی را یه خطِ قرمزبکشی  چون تودیگه موقعیتت فرق ...

میدونم باید خط بکشم ولی دوستای خوبه دیگه ام دارم که چشم بد ندارن مثلا این یبار یه حرف خیلی بد جنسی درمورد همسرم زد واقعا ناراحت شدم ولی چیزی نگفتم اونسری گفت ازتیپ فلانی خوشم میاد(تیپه شوهرم)واقعا نمیدونم چیکار کنم

خدانکنهههه    

عزیزم  تو این دوره زمونه اصلا بعید نیست  من خودم خیلی دیدم از این مدل 

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          
من اگه بودم بی مقدمه قطع رابطه بلدوستم میکردم.و اگه میدبدم نامزدمم ..اره..حواسمو جنع میکردم.نه اینکه ...

بهش اعتماد کامل دارم فقد منو دوست داره مطمئنم ولی این رفتارای دوستم منو میترسونه

اره خب حتی شده جلو شوهرت ازش بد بگو زندگیت مهم تره چند وقت زنگ زد جواب نده اومدخونت سرد باشو اینا

خیلی بد گفتم...واقعیت بود البته...ولی باید قطع رابطه کنم اره

تو چه طور متوجه شدی اون دوستت به تو حطودی میکنه؟ من کانل دوباره این تاپیک راخواندم ولی اثری ندیدم ک ...

خیلی چیزارو نگفتم عزیزم خیلیارو....