2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 52 پست
وای اره این صمیمی شدن ادمو خیلی ناراحت میکنه میریم بیرون همش حرف میزنه باهاش بد برمیگرده منو نگاه می ...

ببین کلاً مجردها هم یه وقتایی ترجیح میدن که دوستای متاهل نداشته باشن

شمام سعی فقط تمامه تمرکزت راروی زندگیه متاهلیتون بزاری برای همین باییددد دورِ همه دوستای دوران مجردیتون راخط بکشید 

این طوری شمام راحتی 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
وا استارتر بزن شتکش کن دوستت بیجا کرده با نامزدت صمیمیه  خواهرت که نیست بگی چاره ای نیست دوستت ...

دیوونه  اره باید کات کنم تنها راهه چارس  

خود خارجیا وقتی خیلی از یه چیزی تعجب میکنن میگن «ابلفضی؟» بعد شما راه به راه میگین ریلی؟ ریلی و مرگ :/ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جاریم خیلی به رابطه منو همسرم حسادت میکردومیکنه منم رابطمونو‌باهاش محدود کردم فقط سلام احوالپرسی، ...

بهترین کار

خود خارجیا وقتی خیلی از یه چیزی تعجب میکنن میگن «ابلفضی؟» بعد شما راه به راه میگین ریلی؟ ریلی و مرگ :/ 
ببخشیداشتباهی این پست دوبارارسال شد معذرت میخوام

عیب نداره عزیزم

عزیزم این اخلاق خیلی آزاردهندس برات.سعی کن بتونی.اگه واقعا حس بدی داری نذار دوستیت ادامه پیدا کنه

اره عزیزم حق باتوعه ادم واقعا میمونه چیکار کنه تنها راه همون قطع ارتباطه

عزیزم  تو این دوره زمونه اصلا بعید نیست  من خودم خیلی دیدم از این مدل

واقعا چطور دلشون میاد وقتی میبینن دونفر باهم انقد خوبن  

ببین کلاً مجردها هم یه وقتایی ترجیح میدن که دوستای متاهل نداشته باشن شمام سعی فقط تمامه تمرکزت رارو ...

درسته خدا کنه بتونم از زندگیم دورش کنم