2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 52 پست
سلام قبلا راجب اینکه لولتو برداشتن گفته بودی به همین وقت عزیز دیشب داشتم دعای جوشن کبیر میخوندم اینق ...

ممنون   امروز هلاک شدم که حسادت نکنم ولی بجاش شکستم    ممنون دعام کردی ممنون  ممنون

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌کار نشد نداره.اگ مستقیم نمیتونی از دوستت بختی باهم رابطه نداشته باشین غیرمستقیم رابطتتو هی کمرنگتر کن.

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗
کاری نکردن ولی مدل  سلام و احوال پرسی ها داشت تغییر میکرد    منم سریع  دست به کا ...

وای اره این صمیمی شدن ادمو خیلی ناراحت میکنه میریم بیرون همش حرف میزنه باهاش بد برمیگرده منو نگاه میکنه یوقت ناراحت نشم منم بهش اعتماد دارم میدونم کاری نمیکنه ولی دوستم..

خود خارجیا وقتی خیلی از یه چیزی تعجب میکنن میگن «ابلفضی؟» بعد شما راه به راه میگین ریلی؟ ریلی و مرگ :/ 
اخه هی زنگ میزنه واس بیرون و اینور اونور چنبار بهونه بیارم تصمیم دارم خط مو عوض کنم    

همین کارو کن عزیزم دوستت از زندگی و همسرت که عزیزتر نیست ؟ اگه مطمئنی به زندگیت صدمه میزنه ازش دوری کن 

من آموختم زمانی شاد بودم که قلبی را شاد کردم❤
چه زندگیه ای که دوستت با نامزدت در ارتباطه

ارتباط ندارن عزیزم ولی دوستم حسادت میکنه و این منو میترسونه از ادامه دوستی باهاش

خود خارجیا وقتی خیلی از یه چیزی تعجب میکنن میگن «ابلفضی؟» بعد شما راه به راه میگین ریلی؟ ریلی و مرگ :/ 
وای اره این صمیمی شدن ادمو خیلی ناراحت میکنه میریم بیرون همش حرف میزنه باهاش بد برمیگرده منو نگاه می ...

اعتماد نکن   شیطان  همیشه هست    اگر نامزدتو میخوای از دوستت جدا شو   اگر هم نمیخوایش  صبر کن خودش کم کم میره با دوستت نامزد میکنه   والا

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          

ببین وقتی نامزد کردی باید دورِ دوستای دورانِ مجردی را یه خطِ قرمزبکشی 

چون تودیگه موقعیتت فرق داره حالا

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
آره. ما هم یه دوست داشتیم که یه آبجی داداش به من و همسرم میگفتن صد تا از بغلش می‌ریخت بیرون.. بعد از ...

واای خدا ازشون نگذره 

ببین وقتی نامزد کردی باید دورِ دوستای دورانِ مجردی را یه خطِ قرمزبکشی 

چون تودیگه موقعیتت

فرق داره حالا

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

من اگه بودم بی مقدمه قطع رابطه بلدوستم میکردم.و اگه میدبدم نامزدمم ..اره..حواسمو جنع میکردم.نه اینکه اللن بادوستم.کلا اینکه شاید نشه بهش اعتماد کرد.بعدن هم توزندگی هزارتا زن دیگه هستن.مرد باید خودشو نگه ااره ن اینکه ب هرزنی روی خوش نشون بده

فقدازش دوری کن هزیزم نزار رندگیتو بخطر بندازه هیچکش دوست ادم نیست غیرخانوادش من ازهمه ضربه خوردم ازب ...

اره عزیزدلم میدونم باید دوری کنم خیلیا گفتن بهم ولی با پیچوندنای کوچیک نمیشه فکر اساسی باید بکنم

وادوستی که حسادت کنه و یا خدای نکرده چشمش دنبال نامزد یاهمسر ادم باشه مگه دوسته ؟

میدونم نیست  باید فاصله بگیرم

اره عزیزدلم میدونم باید دوری کنم خیلیا گفتن بهم ولی با پیچوندنای کوچیک نمیشه فکر اساسی باید بکنم

اره خب حتی شده جلو شوهرت ازش بد بگو زندگیت مهم تره چند وقت زنگ زد جواب نده اومدخونت سرد باشو اینا

ااین کاربری برای دو نفر است

تو چه طور متوجه شدی اون دوستت به تو حطودی میکنه؟

من کانل دوباره این تاپیک راخواندم ولی اثری ندیدم که نمایانگر این باشه که دوستت داره داره به توحسادت میکنه 

خیلی ازادم ها ممکنه افکاروعقایدشون مثلِ هم باشه

من فکرمیکنم تو چون دیدی که شوهرت رابطش با دوستت خوبه ناراحت شدی