2777
2789
عنوان

دوست همسرم یه حرفی زد قشنگ بود...

378 بازدید | 19 پست

میگفت بچه های این دوره زمونه انگار توی هتل دارن زندگی میکنن

همیشه غذاشون جلوشون حاضره، لباساشون همیشه تمیز و اتوکشیده بهشون داده میشه

اگه مشکلی براشون پیش بیاد پدر و مادر همه کار میکنن تا مشکلشون حل بشه

چیزی از زندگی یاد نمیگیرن و وارد زندگی میشن

به نظر من خیلی حرفش قشنگ بود

واقعا هنر زندگی کردن رو به بچه ها کمتر یاد میدیم

بیشتر حواسمون هست که بچه کم و کسری نداشته باشه

...عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَشَرٌّ لَكُمْ...؛ چه بساچيزى راناخوش داريد، در حالى كهخير شمادر آن است و چه بساچيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شمادر آن است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اين خونه هاى آپارتمانى 

بچه ها طفلى همش خونه ان 

جرات هم نميكنه ادم بفرستشون بيرون 

چيكار كنن 

غذا بهشون نديم 

لباس اماده نكنيم 

به نظرم اينا همه بستگى به تربيت پدر و مادر داره 

🧿
والا ما خودمونم همينجوري بزرگ شديم ولي خوب از ي سني يكم مسئوليت دادن بهمون تا براي ورود به جامعه اما ...

شما رو نمیدونم

ولی من متولد 72 هستم

توی زندگیم خیلی کم و کسری داشتم

خیلی کارامو خودم میکردم

لباسامو خودم میشستم بعد از حمام چون ماشین لباسشویی نداشتیم 

ولی بچه های الان اصلا و ابدا دست به سیاه و سفید نمیزنن 

همه اش هم بخاطر تزهای روانشناسی امروزه است

...عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَشَرٌّ لَكُمْ...؛ چه بساچيزى راناخوش داريد، در حالى كهخير شمادر آن است و چه بساچيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شمادر آن است...

یه کلیپ دیدم یه کشور ثروتمند اروپایی بود از 14 سالگی  فک کنم بچه هاشونو میفرستادن کارخونه کار کنن تا سختی کشیدنو یاد بگیرن جالب بود قشر ثروتمند هم بودن و نیازی به پول نداشتن..ما ایرانیا تو همه چی شورشو درمیاریم صفر و صدیم

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
با اين خونه هاى آپارتمانى  بچه ها طفلى همش خونه ان  جرات هم نميكنه ادم بفرستشون بيرون&nb ...

من خودم به دخترم ياد دادم اگه عروسك يا اسباب بازيش خراب شد يا پاره شد 

بايد تعميرش كنيم نه اينكه بندازيمش بره 

🧿

واقعا بچه های الان درکی از سختی و مشکلات ندارن. توانایی حل مساله ندارن. نحوه مواجهه با زندگی واقعی رو یاد نمیگیرن. این موضوع در آینده تبعات خودش رو نشون میده. بچه هایی تربیت می کنیم که با کوچکترین مشکلی خودکشی می کنن یا به پوچی میرسن و یا دچار افسردگی و اضطراب های ویرانگر میشن

با اين خونه هاى آپارتمانى  بچه ها طفلى همش خونه ان  جرات هم نميكنه ادم بفرستشون بيرون&nb ...

نه که کاراشونو نکنیم

ولی یه سری مسئولیت روی دوششون بذاریم

بهشون همیشه جواب مثبت ندیم

جلوی خواسته هاشون یه ذره جواب رد بشنون واسه خودشون خوبه

بذاریم بعضی موقع ها غرور کاذبشون شکسته بشه

البته اینا نظر شخصی منه

اخه كاريم از دستمون برنميلد يكم غذا دير شه ديگه واويلا واگه هم لباساي بد بپوشونيم ك ميگن مادرش بي سليقست ب نظرم هر دوره اي ي روش جواب ميده اين دوره هم همه تقزيبا اتو كشيده ان يكي فرق كنه انگشت نما ميشه مثل قديم ك همه معمولي بودن يكي اتو كشيده بود جلب توجه ميكرد

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️