2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه ی زیر دو سال دارن

196 بازدید | 25 پست

چه جوری به کاراتون میرسید ؟

من ماهی یه بار فقط میرسم جارو و گردگیری کنم اونم طی دو سه روز ، چون پسر ۱۶ ماهه ام از جاروبرقی میترسه ، خواب باشه هم بیدار میشه میاد تو دست و پا ، یا باید وایسم شوهرم بیاد یا ساعت ۱ شب به بعد جارو و گردگیری کنم ، لباسامونو فقط همون ۱ شب به بعد میتونم بشورم چون بیدار باشه اصلا نمیشه ، من خودم خیلی تنبلم و خیلی آهسته کار انجام میدم ، تا سه ماه که شبا خواب نداشتم روزا میخوابیدم حتی واسه خودمون نمیرسیدم غذا بذارم ، از ۶ ماهگی هم که غذای جدا واسش میذاشتم ، بازم به سختی به کارای خونه و پخت و پز میرسیدم ، بچمم شیرخشکی بود و تا یکسالگی شدید استفراغ داشت بیرونم نمیرفتم ، از یکسالگی استفراغاش تموم شد و غذای خودمونو میخوره و شیر پاستوریزه ولی بدبختی اینه که خیلی شر و شوره ، همش باید از اینور اونور خونه جمعش کنم ، ولش کنم خرابکاری میکنه ، روزا به کارام نمیرسم ، به خودم نمیرسم ، زندگیم برنامه نداره ، بیرون زیاد نمیرم ، شما مامانا چه جوری به کاراتون میرسید ؟؟؟

دختره منم ۱۸ماهشه میترسه از جارو برقی اب میوه گیری 

ولی ی چن ثانیه جیغ میکشه و گریه میکنه بعدش خودش میاد دور و برش هی بازی میکنه

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐

من دوقلو دارم و به كارام ميرسم جارو سه بار در هفته هر روز طي و نظافت اشپزخونه و لباس شستن تازه ني ني سايتم ميام و غذاي بچه هام جداس يكم سريعتر باش

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخخخخخي.منم قبلا ميزاشتم شوهرم كه ميومد خونه كارامو ميكردم اما الان ٢ سالشه تقريبا خ بهتر شده.واسش برنامه كودك ميزارم ميبينه منم فورا كارامو ميكنم.بايد سرعت بدي به كارهات.من خ فرزم فورا جارو ميزنم،دستشويي ميشورم گردگيري و جمع و جور ميكنم غذا ميپزم با سرعت فوق العاده زياد وگرنه وقت كم ميارم

یه روز خوب میاد

وای پسر من عاشق جارو برقیه من جرات نمیکنم جارو بکشم چون جارو بزقی رو وارونه میکنه با چرخاش بازی میکن ...

دقيقا مثل بچه هاي من

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.