2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه ی زیر دو سال دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 25 پست
وای پسر من عاشق جارو برقیه من جرات نمیکنم جارو بکشم چون جارو بزقی رو وارونه میکنه با چرخاش بازی میکن ...

دقیقا عین پسر من تا روشن میشه میاد براش ...من نمیذارم زیاد باش ور بره اخه میترسم دندون که داره سیمشو گاز بگیره.

من دوتا دارم .

به کارهامم تقریبا میرسم .

مثل صبحا صبحونشو میدم خونه رو جمع میکنم و جارو میکشم و اونا هم زیر دست وپا راه میرن و همچنان شیطنتت میکنن . من جمع میکنم و اونا میریزن 😑 بعد خونه تمیز میشه حالا اشکالی نداره که چندتا اسباب بازی هم وسط باشه .

یا توی تاب سرگرمش میکنم میرم آشپزی میکنم . البته وسطاش ده باری میرم پیششون

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم 3ماهشه و مثل خودت شبها نمیزاره بخوابم و روزها فقط خوابم وقتی بیداره یک لحظه هم زمین نمیخوابه فقط باید تو بغل باشه وقتی هم خوابه من آنقدر خسته میشم که فقط میخوابم غذا که از وقتی زایمان کردم اصلا نرسیدم آشپزی کنم یا حاضری میخوریم یا مامانم برام میاره کارهای خونه رو اصلا نمیرسم انجام بدم تصمیم گرفتم یه مستخدم بگیرم هفته ای یکبار بیاد گردگیری

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

عزیزم پسر منم اوایل از جارو برقی میترسید اما یه مدت جاروبرقی رو بصورت خاموش نیاوردم کنارش چرخاشو بازی میدادم دستشو زد بعد هم یه هفته هروز روشنش کردم دیگه ترسش که ریخت حالا عاشق جاروبرقی شده تا روشن میکنم جیغ جیغ که بده به من۱۸ماهشه،چند سری روشن کنی ترس میریزه،برای کارهات هم باید از خوابت بزنی و برنامه داشته باشی،بعدازظهرها پسرتو بخوابون در اتاقشو ببند بیا ره کارهات برس.لباسهاتو بنداز لباسشویی،اتو کاری داشتی انجام بده،حبوبات رو برای یک ماه اماده کن بزار تو فریزرو خلاصه به کارهات برس فقط میگم باید از خواب و استراحتت بزنی و فرزتر باشی

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
ببخشید چند سالن که سوار تابشونمیکنی؟خطرناک نیست تو تاب تنها میذارین؟

یک سال و نیم و دوسال و نیم .

تابشون ایمنه . محکم میگیرن  . هلشون میدم و میرم یه کارکوچیک میکنم تا صدام میکنن دوباره برم بتابم

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

خونت کثیف نمیشه با بچه کوچیک ماهی یبار جارو میکشی؟پسز من۱۹ ماهشه یعنی راه میره و آشغال میریزه😣😥من هرروز باید جارو بکشم والا همه جارو آشغال برمیداره

خدا مشتی خاک را برگرفت،میخواست لیلی را بسازد سپس از خود در او دمید و لیلی بی آنکه خود بفهمد عاشق شد.لیلی نام تمام دختران زمین است...

یه نکته ای که تو بزرگ کردن بچه من بهش رسیدم اینه که بچه ها بالای ۹۵ درصدشون به راحتی قابل تعییرن،

مثلا پسر من از صدای خردکن میترسید،من روشن نمیکردم،میزاشتم باباش بیاد بعد،ولی چن بار مجبور شدم روشن کنم تنهایی،اولش گریه کرد،الان عادت کرده،میاد کنارم با صدای خردکن اونم جیغ شادی میکشه.

یا تا چن ماه پیش نمیتونستم تو حموم بزارمش زمین. از اب میترسید و اصلا بازی نمیکرد،یبار مجبور شدم تنها ببرمش حموم و گزاشتمش زمین یکم اذیت کرد بعد دیگه شرو کرد به اب بازی.

الانم عاشق حموم و اب بازیه.

هر از چند گاهی امتحان کنین،یهو میبنین کاری که تا دیروز دوس نداشت،الان دوس داره.

امیدوارم کمکتون کرده باشم