2777
2789
کاره خیلی بدی کردی حتی بدتر از دزدی شاید اون خانم چت خصوصی خانوادگی داشته شما حق نداشتی بری داخل گوش ...

عزیزم انقد صمیمی هستیم همیشه خودش گوشیشو به من میده میگه پیامامو برام بخون جواب بده 

من تمام گوشیشو نگشتم فقط یه چتشو خوندم اینا رو دیدم دیگه گذاشتم کنار 

میدونم کارم درست نبوده ولی حد و حدودو در نظر گرفتم , به کسی ام چیزی نگفتم 

فقط چون حداقل 4،5 نفر بهم گفتن بهش اعتماد نکن پشت سرت حرف میزنه خواستم مطمين بشم و شدم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن داداشم تو گروه خوانوادگی ما بود یعنی خواهرا

بعد خواهرم که کارش خیلی خیلی زشت و نادرست بود چتای عروسمونو خوند و دید که درباره بحث خونوادگی ما با یکی از فامیلا غیبت کردن 

ماهم پرتش کردیم بیرون از گروهمون الکی گفتیم گروه تموم😂😝

ما بهش اعتماد کرده بودیم😒

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است

خودم چت کسی رو نخوندم اما یه بارم صدای یه نفرو شنیدم که غیبتمو می کرد . من به روش نیاوردم اما دیگه خوشم نمیاد ازش.البته اسم منو نیاوردها ولی هررر چی فکر کردم دیدم حرفش فقط به من می خوره

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

يك بار گوشيم صفحه ال سي ديش شكست بردم درست كنم اون اپل استور تو منطقه ما دوست صميمي دوست پسرمه من بخيال خودم گوشي امانت اونجا اونم نكرد نامردي رفت گوشيو ازش گرفت برد خونه نشست تمام پيام هارو خوند البته من هيچوقت خطايي نميكنم ولي خو با فاميلم و خواهرمو دوست صميمي خودم كلي راجعبش حرف بد زده بوديم😭😰🤒همرو خوند 

خيلي از خواهرم ناراحت شد ولي خو بازم فراموش كرد

اوه اوه چی گفته بودی مگه؟ بعدش چطور شد

میدونی آخه قبلش ۳سال با هم بودیم برای آشنایی که قضیه ش خیلی مفصله

تو اون ۳سال بهترین چیزارو برام خرید یکسال تردمیل یکسال طلا یکسالم لپ تابم خراب شده بود برام خرید بعد وقتی عقد کردیم چندوقت بعدش روز زن بود ۵۰تومن کرد تو پاکت بهم داد

خییییلی بهم برخورد بخدا نه بخاطر اینکه سالای قبل خوب داده بود توقع کنم فقط یک حسی بهم گفت خرش از رو پل گذشت اینجوری شد😔

بعدم علاوه بر این موضوع خونه مونو میخواست بفروشه زمین بخره من راضی نبودم در مورد اونم گفته بودم😔😔😔😖😖😖

خلاصه که تا چند وقت باهام حرف نمیزد برداشت بد کرده بود میگفت فکر نمیکردم منو بخاطر پول بخوای...خییییلی طول کشید تا بخشید منو

اما هنوزم از دلش بیرون نرفته به روم نمیاره اما میفهمم

خودم چت کسی رو نخوندم اما یه بارم صدای یه نفرو شنیدم که غیبتمو می کرد . من به روش نیاوردم اما دیگه خ ...

من واقعا دلم میگیره ببینم کسی ازم بد میگه 

چون کاری ب کسی ندارم اصلا و همیشه طرفدار صلح و ارامشم 😔

یه دوست نامردم داشتم صمیمیترین دوستم بود.‌کلی پشت سر یکی از دوستای مشترکمون به من پیام داد من فقط یه ...

اينا دوست نيستن هيزم جهنمن 😂 خيلي بده خبر چيني

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕