2777
2789

خلاصه دوستان جمع بندی میکنم اونایی که حقوقتون مثل خودم ریال ریاله و خرجاتون دلار دلار بیخیال، امیدتون بخدا باشه و از خدا رزق و روزی و برکت در زندگیتون و دل خوش و سلامتی بخواهید و مطمین باشید دنیا چرخ و فلکه

اما اونایی که درآمدتون صفراشو باید بشموریم و سه تا سه تا جدا کنیم تا بتونیم بفهمیم چند شد تورخدا جوری خرج نکنید و پز ندید که یکی تو دلش اه بکشه. تورخدا بفکر کسایی باشید که  وعده های غذایی کل ماهشون اندازه یه وعده بیرون رفته شماهاس، بدونید این خدای عادل هم واسه اوناس هم واسه شما .پس با همه حساب کتاب داره .توی  زندگی اسراف کردن و دور ریختن  نعمت های خدا رو چون پولدارید و در توانتون هست همه جور بخرید کلاس و پزدادن ندونید.بفکر پایین تر از خودتونم باشید چون مطمینا دنیا چرخ و فلکه . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که داره باید خرج کنه دیگه.بزار راحت باشن! من که معمولی دارم میگم نوش جونشون.شما هم بگو نوش جونشون که خدا برات زیاد کنه.حسرت و آه نداره.ایشالا خدا بهشون بیشتر بده به ما هم بده

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

بی خیال😆خدا خونواده هامونو برامون حفظ کنه پول میاد و میره😆

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
خوب موندم اونایی که میان نفرین ناله میکنن و میگن آی اه میکشیم و نگین کی هستن!!!!

امان ازونایی که میگن

خوووش به حااالت،ینی من احساس میکنم الان نصف میشم

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

عزیرم حسرت خوردن  نداره به خدا من شش تا خواهر دارم که همسرامون شغلشون با هم خیلی فرق داره مثل اینه من بگم چرا اون خواهرم همشرش دندونپزشکه ماهی 40 میلیون درامدشه چرا همسر من کارمنده ماهی فلان...

آرامشم در این روزها مدیون انتظاریست که دیگر از هیچکس ندارم😊
حسرت نخورده استارتر گفته پز ندن فخرفروشی نکنن

پز دادن که بی فرهنگی و بی شعوریه واقعا.ولی اینکه چقدر خرج کنن به خودشون مربوطه.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am