2777
2789
عنوان

خلاصه تاپیک میزان درآمد ماهیانه خانوارها

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 27 پست

ایشالله آدم محتاج نون شب و داروی تحریمی و زور نامرد نشه الهی آمین ...

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
پز دادن که بی فرهنگی و بی شعوریه واقعا.ولی اینکه چقدر خرج کنن به خودشون مربوطه.

معمولا تازه به دوران رسیده ها پز میدن

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب موندم اونایی که میان نفرین ناله میکنن و میگن آی اه میکشیم و نگین کی هستن!!!!

شاید فشارزیادی روشونه یا شایدم واقعأ حسرت میخورن.اما من حسرت نمیخورم.چون معتقدم یه سری چیزا من دارم که اونایی که قشر مرفه هستن ندارن

🌹

کسی که داره باید خرج کنه دیگه.بزار راحت باشن! من که معمولی دارم میگم نوش جونشون.شما هم بگو نوش جونشو ...

یه جوری گفتن دنیا چرخ و فلکه انکار منتظرن اون بنده های خدا کله پا شن!!!!!!!!!!!  

ایشالله خدا بیشتر بهشون بده هرجوری دوست دارن خرج کنن به ما هم بده که ما هم هر جوری دوست داریم خرج کنیم   

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
دقیقا.کسی که زیاد داره اصلا حرفش و نمیزنه

آره

متأسفانه تو جامعه ما ازینجور آدمای تازه به دوران رسیده زیاده

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
عزیرم حسرت خوردن  نداره به خدا من شش تا خواهر دارم که همسرامون شغلشون با هم خیلی فرق داره مثل ا ...

عزیزم موضو حسرت خوردن نیست موضوع اینه اون خواهری  که ۴۰ میلیون درآمدشه اون خواهرش که ۲ میلیون درآمدشه رو ببینه و به خودش مغرور نشه تا جایی که حتی نگاه کردن به خواهر زیردستشم براش افت کلاس باشه

یه جوری گفتن دنیا چرخ و فلکه انکار منتظرن اون بنده های خدا کله پا شن!!!!!!!!!!!     ایشال ...

ایشالا عزیزم.واقعا بد کسی رو نباید بخوایم. ایشالا دنیا واسه همه فقط قله باشه برن بالا بالاها.واسه همه ام جا هست😉

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

من حسرت نمیخورم

اما از دیدن بعضی تبعیضها داغون میشم

کسی که لیاقت جایگاهی رو نداشته و با رانت و پارتی و... بهش رسیده و مرفه شده

و کسی که صدبرابر اون زحمت کشیده و یک هزارم اون هم نداره

برای من که درد داره

درمان اگر نیستی، درد روی درد نباش
عزیزم موضو حسرت خوردن نیست موضوع اینه اون خواهری  که ۴۰ میلیون درآمدشه اون خواهرش که ۲ میلیون د ...

اون دیگه بر میگرده به بی فرهنگی و کمبودی که دارن 

آرامشم در این روزها مدیون انتظاریست که دیگر از هیچکس ندارم😊