2777
2789
عنوان

هاش سی جی و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 145 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تازه ۹ ام بود که امپول زدم ینی سه روز پیش یک روز بعد از تزریق یهو دمای بدنم بالا رفت انقد که همه میگفتن تب داری دل دردم بعد نزدیکی داشتم ینی ممکنه تخمک ازاد شده باشه؟

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
اره.منم‌فقط گرمم بود 

شماهم زدی؟الان حامله ای؟ اصلا با این امپولا ادم باردار میشه یانه من که خیلی نا امیدم و استرس دارم

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
من چهار روز مونده به وقت پریودم ولی امردز زدم منفی بود

انشالله که نینی داری زود زدی بیبی رو باید یا روز موعد یا هم چند روز بعد از تاخیر بزمنی

مرسی راستی عزیزم هرماه دارو مصرف نکن.بذار بدنت استراحت کنه.برا تخمدانات خوب نیست

من‌ماه هول بود استفاده کردم اگه تا دوشنبه هم پریود بشم اینهفته میخورم به تعطیلات اینماه مطب تعطیله و...مجبورم تااخرای تیر پریود بشم برم